izgil85
Hamiş Melek
ama ama ama ben ne kadarlık insanımki...topu topu 53 kg ısırdığına değmez ette yok zaten dişlerin kırılmasın hheehheeesen kaşındın önce senden başlayacam :meri: ya kızlar sizi çok seviyorum gerçekten hepinizi
ama ama ama ben ne kadarlık insanımki...topu topu 53 kg ısırdığına değmez ette yok zaten dişlerin kırılmasın hheehheeesen kaşındın önce senden başlayacam :meri: ya kızlar sizi çok seviyorum gerçekten hepinizi
hamiş kızlar sıze bırsey sora bılırmıyım ben hamiş değilsem nıye sarı akıntı gelıyor hamiş oluncamı gelıyor kı
kızlar ısırma mevsimi gelmiş topiğe ısıran ısırana ben de sizi ısıracam sonunda wallaaa
hısıramazki ısıramazkiii
kaçın kaçın meryem geliyoooooo
ayşegüüül b u tarafa bu tarafa

kız emıne dur nere gıdıyon yenı başladık daha opyom canım kendıne ve bebıse ıyı bakkizlar benim mesai bitiyor, hepinizi öptm. yarin görüsürüz 🙂
Doğru arkadaşlar tüp bebek de bir çözümkendimi hazır hissettiğimde deneyeceğim sanırım tüp bebeği.
Moralim bozuk değil İzgilciğim. Rabbim kısmet etmişse olur.
Arkadaşlar benim çıkmam lazım.
Tüm kalbimle diliyorum ki Yüce rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı ve onları ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin. Hepinizi öpüyorum.
inşallah tutar canım evet adet tarıhını değiştırıyor yumurlama pureblemı var sende gunde kactane alıyonaminn bitanem inş seninkide tutar ya gerçekten regl tarihlerimide değiştirdi klomen bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bana baya sancı yaptı geçen ayda böylke sancı yaptı ama lgilenmiyorum sancıyla sonucu güzel olsunda değer
amnnnnn meleğim inş nasip edecek inşşş biz hep böyle umutlu ve pozitif olalımki bebişler rahat rahat yerleşsin rahmimize allahın cc izniyle
Doğru arkadaşlar tüp bebek de bir çözümkendimi hazır hissettiğimde deneyeceğim sanırım tüp bebeği.
Tüm kalbimle diliyorum ki Yüce rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı ve onları ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin. Hepinizi öpüyorum.
oooooo sendemileyla nereye yawww daha meryem ısıracak...öleee kaçmak yookkk hıımmmkizlar benim mesai bitiyor, hepinizi öptm. yarin görüsürüz 🙂
aaa sendemiçıkıyon ama herkes çıkıyo bende çıkarım o zaman bak çıkarım heeeDoğru arkadaşlar tüp bebek de bir çözümkendimi hazır hissettiğimde deneyeceğim sanırım tüp bebeği.
ayyy canım benim yaaaa aynı eski günlerdeki gibi oldu hheehheee seninle birlikte azmı kaçmadık kovalayanlardan hheehheetamam tamam koştum kısss dur şimndi düşücem jheeee çekme saçoımdan dur çekme
izgillll![]()
evet kız bulutlandı yağmur geliyor bencede lara gonderdı herhaldekıssss pirenses afyon yanıyo dedin hava bulut yaptı kıııı
sizin orasıda bulutlandımı oohhhh hafiften hafiftende esmeye başladı oohhhh
yoksa bu laranın taaaaa alamanyadan gönderdiği serinlikmi
maşallah yavruum kaç kg la hamiş kaldınbi senden ısırırım bi ayşegüllüden pirenses ve carizma da nasiplenir illa ısırıklardan doyarım ben de.72.4 kilo olmuşum anca doyarım
kız emıne dur nere gıdıyon yenı başladık daha opyom canım kendıne ve bebıse ıyı bak
inşallah tutar canım evet adet tarıhını değiştırıyor yumurlama pureblemı var sende gunde kactane alıyon