arkadaşlar çıkmak zorundayım.allaha emanet olun hepiniz.........
görüşürüz canım sende...
inşallah ya canım inşallah bizlerde hamişşler kervanına katılıp güller açıcazBir gece herkes uyurken benim uykum kaçmış ve siteye girerek burda hepinize kısa bir dörtlük yazmıştım, haaa şimdi sorarsan hatırlamıyorum bu dörtlüğün tamamını ama, bebeklerimizin yüzlerimize konduracağı öpücüklerle yanaklarımızda goncagüllerin açacağı gibi bir şeydi...
Evet bebeklerimiz dünyaya gözlerini açıp tenlerini yanaklarımıza sürdüğümüzde işte o zaman dünyanın en güzel gülleri açacık yanaklarımızda, hatta tüm bedenimizde ve ruhumuzda...
izgilede![]()

hoş bulduk canım çok yorma kendini bak bebişte var 🙂Hosgeldin... hem calisip heımm yazdigim icin.... gec kaliyorum 🙂
Akşam varya çok komik, benimki sıcaktan bunalmış, afedersiniz yarıçıplak yattı, bide misafirimiz var, hemen uyuycam dedi, NE UYUMASI dedim kalk çalıcaz, 😀 ya bu gece olmasa olmaz mı dedi, OLMAZ dedim tam önemli günlerdeyiz, hani yani zorlaaaa resmen çok komikti ama...![]()

her şey bebe için her şey bebe için !!!
doğru diyorsun.... bu sitedeki desteği gerçek hayatta bulmak çoookk zor.
kimsenin içten içe ne düşündüğünü hesaplayamıyorsun. ama burda herkesin amacı aynı olduğu için kimsenin içinde art niyet yok...
her zaman yanındayım canım benimmm
herkeze selam arkadaşlar nasılsınız
bunu bende ya$adim... 🙂 bikerede sabahin köründe kaldirmistim 🙂Akşam varya çok komik, benimki sıcaktan bunalmış, afedersiniz yarıçıplak yattı, bide misafirimiz var, hemen uyuycam dedi, NE UYUMASI dedim kalk çalıcaz, 😀 ya bu gece olmasa olmaz mı dedi, OLMAZ dedim tam önemli günlerdeyiz, hani yani zorlaaaa resmen çok komikti ama...![]()
Natgeo'cuları yolliyim sana haaaa, hemen bi belgesel hazırlasınlar... "EMİNE ile KOCASININ doğal ortama ayak uyduruşları" olabilir mesela...![]()
herkeze selam arkadaşlar nasılsınız
iyi arkadaşım ne olsun işte günümü bekliyorum 7 adet günüm ya ne olucak bilmiyorum işte beklemedeyiz allah yardım etsin herkezeslm hoşgeldin nasılsın
hoş geldin canım çok iyiyiz şükür sen nasılsın?herkeze selam arkadaşlar nasılsınız
meraba güzel meleklerim nasılsınz bakimm
Uyyy sürem dolmuş canlarım, bi vedalık vaktim kalmış, hepinizi çoooooooook öpüyorum.... MUCK MUCK MUCK....