kizlar ben calismam gerekiyor..... sayfa acik, yazilanlari okurum 🙂
slm canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın oğluşların nasıl
h.b bizim evde yaz günü grip alarmı var cümbür cemaat hastayız iyleşmeye çalışıyoruzhoş geldin iyiyiz canım sen?
az kalmış 2 günün var, inşallah meleğin gelip göbüşüne misafir olmuştur 🙂 allah hayırlısını versin, açıkça söylemek istiyorum. bence sen çok takıyorsun. taktığın için de engelliyorsun. ben de öyle yapmıştım. çok büyük hata...
peki sonra nasıl yendin takma işini evet cok haklısın adet olmaya 1 hafta kala ben hep du konu üzerindeyim ve uykularım kacıyor birde rahim filmi istedi ya dr korkudan cekilmeden kalayım diye korkudan hep bu hamilelik aklımda sen nasıl yendinde hamile kaldın
noldu canım hayırdır, neye canını sıktın? anlat bakalım hemen.
çok şükür biz iyiyiz
selam kızlarrrr
hoş geldiniz anne ve meleğiselam kızlarrrr
inşallah hamişsindir canım yaa inşallah 🙂bende iyi sayılırım heyecanla beklemedeyim bakalım allah ne derse o olucak 7 son günüm asla saşmaz dua edin bana ne olur kızlar yaaa olsun artık
ben iyiyimde gülüm ayşegülüm senin niye moralin bozukiyi diyelim iyi olsun fıstıklı kurabiyem sen nasılsın iyimisin canım

vayy vayyy vayyy!!kimleri görüyorumm hoş geldin selzehh seni görmeyeli epeyyy olmuştu nasılsın bebiş nasıl?selam kızlarrrr
hoişgeldin tatlımm nasılsın bebiş nasıl