Ben hamileliklerimde hic asermem aksi gibi.Hep bulantilarim olur,agzima bisey koyamam.Bulantilar gectigindede hic özel bisey istedigimi hatirlamam.Benim asermem hamile olmadigim zamanlar oluyorhayden hep beraber aserelimm![]()

Ben hamileliklerimde hic asermem aksi gibi.Hep bulantilarim olur,agzima bisey koyamam.Bulantilar gectigindede hic özel bisey istedigimi hatirlamam.Benim asermem hamile olmadigim zamanlar oluyorhayden hep beraber aserelimm![]()

Yokmu oralarda kestane, yoksa yolliyim sana buralarda vardır marketlerde arar bulurum...
ay hic dalga gecermiyim... ben duruyordum duruyordum, yumurtlama haftasi tam gaz 🙂 ozaman ben seciyordum günleri... simdi Kocam seciyor ben kaciyorum 🙂Kusura bakmayin kizlar.Baglantim koptu,tekrar giris yaptim.
Sen sanslisin o zaman lalezarcim.Ben anlamiyorum hic.Sadece dünkü akinti ipucu oldu azicik,ondada pek emin degilim.
72 saatse iyi😀Gün asiri calismada biri tutar insallah.Bende söyle okudum erkek spermler daha cabuk ölüyormus,kiz olanlari daha dayanikli oluyormus.Ee bizimde oglumuz olduguna göre kiz fena olmaz derim😀Bana sorarsan oraya kadar olan kismi kolayda ondan sonrasi zor.Döllendikten sonra tehlike dolu bir yola cikiyorlarmis,cok zorlu bir yolculuk...
Tesekkür ederim eminecim😀Sen o günleri arkanda biraktin tabii,simdi gec dalgani bakiim![]()
Yaa emine,senin caninda hep benim canimin cektigi seyleri istiyor ha😀Gecende kestane demistin zaten.Benim gibi bursali kestane delisine yapilirmi bu😀aminnnn 🙂
kiz ben hamile degilken canim hersey istiyordu, $imdi ayda yilda bi kere 🙂
ama yine söyliyim canim cok fena kestane istiyor...:meri:
Ben hamileliklerimde hic asermem aksi gibi.Hep bulantilarim olur,agzima bisey koyamam.Bulantilar gectigindede hic özel bisey istedigimi hatirlamam.Benim asermem hamile olmadigim zamanlar oluyor![]()
Yaa emine,senin caninda hep benim canimin cektigi seyleri istiyor ha😀Gecende kestane demistin zaten.Benim gibi bursali kestane delisine yapilirmi bu😀
Kusura bakmayin kizlar.Baglantim koptu,tekrar giris yaptim.
Sen sanslisin o zaman lalezarcim.Ben anlamiyorum hic.Sadece dünkü akinti ipucu oldu azicik,ondada pek emin degilim.
72 saatse iyi😀Gün asiri calismada biri tutar insallah.Bende söyle okudum erkek spermler daha cabuk ölüyormus,kiz olanlari daha dayanikli oluyormus.Ee bizimde oglumuz olduguna göre kiz fena olmaz derim😀Bana sorarsan oraya kadar olan kismi kolayda ondan sonrasi zor.Döllendikten sonra tehlike dolu bir yola cikiyorlarmis,cok zorlu bir yolculuk...
Tesekkür ederim eminecim😀Sen o günleri arkanda biraktin tabii,simdi gec dalgani bakiim![]()

ah canim benim sagol...
marketlerde kestane sekeri falan...
bense tase kütür kütür kestaneye a$ eriyorum... bi kac haftadir hep aklimda 🙂
ay hic dalga gecermiyim... ben duruyordum duruyordum, yumurtlama haftasi tam gaz 🙂 ozaman ben seciyordum günleri... simdi Kocam seciyor ben kaciyorum 🙂
Ayy eminee,alemsin giizzah canim benim sagol...
marketlerde kestane sekeri falan...
bense tase kütür kütür kestaneye a$ eriyorum... bi kac haftadir hep aklimda 🙂
ay hic dalga gecermiyim... ben duruyordum duruyordum, yumurtlama haftasi tam gaz 🙂 ozaman ben seciyordum günleri... simdi 🙂
bayildim buna😀En cokta bunaKocam seciyor ben kaciyorum
kizlaaaaaaarr ben kacar iyi aksamlar iyi muhabbetler kendinize iyi bakin babayy