güle gülecanim,sende kendine iyi bak,grsrz...kizlaaaaaaarr ben kacar iyi aksamlar iyi muhabbetler kendinize iyi bakin babayy
güle gülecanim,sende kendine iyi bak,grsrz...kizlaaaaaaarr ben kacar iyi aksamlar iyi muhabbetler kendinize iyi bakin babayy
Yok kız tazesini gördümdü sanki kipada mı ne bir yerde...
Ayy eminee,alemsin giizzbayildim buna😀En cokta bunaKocam seciyor ben kaciyorum
![]()
Ne toplamasi bacim,biz marketten aliyoruz.Hazir yiyoruzaz kaldi bacim sabret... sizin orda daha cok herhalde.... biz burda baya bi yol gidiyoruz toplamaya 🙂

Evet,bende okudum bunlari.Tek teselli kaynagi yumurtlama zamani kadin vücudu onlari seker ve protein gibi seylerle besleyebiliyormus.O yabanci madde gibi algilamaya karsi en iyi ilacsa bol calismakmis😀Böylece kadin vücudu spermlere alisip yabanci madde gibi algilamaktan vazgecermis😀Hatta birde söyle bisey okumustum,her gün iliskiden gpn asiri daha iyi diye sperm kalitesi acisindan.Tam aksini okudum bugün.Ne kadar cok yasanirsa iliski sperm kalitesi o kadar iyi olurmus.Ooff,of😀Evet, ilk zorlukları kadın bedenine girer girmez başlıyormuş, kadın bedeni spermleri yabancı maddeler gibi algılayıp spermleri öldürmeye başlıyorlarmış ve hatta çoğunu da öldürürlermiş, sağ kalmayı başaranlarında bir çoğu yollarda kendiliğinden ölürlermiş, işte artık geriye kalanların bir tanesi döllemeyi başarır mış mış mış....![]()
Hadi kızlar bende çıkıyorum,
Emine kestane görürsem bi yerlerde alıcam ve adresini verirsin gönderirim ok tatlım...
Öptüm hepinizi.. beni özleyin anacım byyyyyyyyyyy.....
Eyvah,yakalanicaksin bu gece desene😀Bu gece bizimde gün asiri sirasi,sen gelirsin simdi aklimaburda agaclarda yeni yeni cikiyor.... kiz bi büyüsünler ormana gidik yiycem 🙂
4 gündür kaciyom kiz... ama bugün yakalayabilir 🙂:meri:

Eyvah,yakalanicaksin bu gece desene😀Bu gece bizimde gün asiri sirasi,sen gelirsin simdi aklima![]()
ayyy benim aklimada sen 🙂 kizzz bide hamile kalirsin cocuk bana benzer 🙂Dogru diyon bacim😀güle güle,kolay gelsin sanada😀Boş ver Laracım sen vakit buldukça çalış sen, onlar herşeyi yazıp çiziyor, çalışkanlıktan kimseye zarar gelmez...![]()
Benzesiinn😀Senden iyisini mi bulacak benzemek icin😀Ne güzel neseli birisin,ortaligi kasip kavuruyorsun masallah.Zaten kiz spermler daha fazla yasiyorsa bu ay tutarsa eger büyük ihtimalle kizim olurayyy benim aklimada sen 🙂 kizzz bide hamile kalirsin cocuk bana benzer 🙂