Lalezar canım, ben senden çoooookkkk umutluyum , bu ay güzel haberler alacağızzzzzz
Allahım bütün hamiş melekler aynı şeyi söylüyor vardır bir hikmet diyorum, sağol canım benim...
Lalezar canım, ben senden çoooookkkk umutluyum , bu ay güzel haberler alacağızzzzzz
Ayyyy durun sıkıştırmaşın beni, yok burda evde resimlerim, bi akşam koyarım bakarsınız...
Hoş geldin Bilgemelekçim nasılsın güzelim bebişin nasıl..
hoşgeldinizzzzzzzzzz nasılsın tatlım bebiş nasıl bakalım?
bu arada bulantılar ne alemde?
kız o ne minicikkkkk 1 cm göremedim ki 🙂
kısss dur dürbünü getirimmm hahahhaha bacım bunee sen bukadar küçükmüydün neoldu sana böyleeee
bitanem benimm çok özlemişim seni tatlım geçen yazın okudum korkmuşsun kyamam gülüme iyi omanıza çok sevindim hep dua ediyorum sana tatlı kuşum inş hayırlı sağlkl kızn olsun diyee sende beni duarında unutma olurmu bide şehnazımdan haberin varm ya çok merak ediyorum onuda
Vakit dolduuuu, byyyyyyyyyyyyy muck muck muck......
Hosgeldiniz bilgemelek ve junior melek 🙂
Vakit dolduuuu, byyyyyyyyyyyyy muck muck muck......
bulantılarım azaldı biraz 2 gün hiç olmadı sonra ara ara olmaya başladı ...
bebişim daha kendini hissettirmiyor , sadece bulantılar vr, umarım çok iyidir, ben de sıcaklarla boğuşuyorum çok bunalıyorum sabaha kadar o pencere senin bu bencere benim dolaştım...
bulantılarım azaldı biraz 2 gün hiç olmadı sonra ara ara olmaya başladı ...
bende seni çok özledim Ayşem gülüm hiç denk gelemedikkkk ,Şehnaz ile 20 gün önce konuştum sesi iyi geliyordu , bebiş yok ama daha ....Canım benim bende hep dua ediyorum melekleriniz gelsin diye ve biliyorum ki Rabbim dualarımızı kabul edecek ...