nisacim nasilsin... pazara az kaldi 🙂
evet canım normalde ayın 10undan sonra hemen vericekti ama doğumları vardı doktorum 20si olsun dedi sabah istedi aç karnına gel dedi hem bebiş gözükcek hemde kalp atışını duycaz bide testler yapılacakmış bende daha önceden pko ve insülin direnci olduğu için şeker meker bişi yapıcaz dedi gebelik şekere zemin hazırlarmış felan fistık cinsellikle ilgili bişi demedi ilişki olabilir dedi sorun yok dedi ama en ufak kanamada lekede bile geliceksin o zaman yasak koyuyoruz dedi birazda benim bu testlerim için felan geç istedi herhalde ben ilk başta muayene olsun diyemi geç veriyo diye düşündüm ama üstüne bastım kontrol diye gelcem dimi dedim evet dedi bi sorun olursa ben hallederim dedi yani para için değilmişe susam bu insanı böyle sersemletir.ben yerim o susamı.niye o kadar geç tarihe verdi ki 1 hafta sonra görünür halbuki
ay canım evet az kaldıda beni esas heyecanlandıran 12 gün sonra çekileceğim rahim filmi asker gibi gün sayıyom:meri:nisacim nasilsin... pazara az kaldi 🙂
ayy hemde ne fena rahatladım sabah zırlıyodum çıkarken sırıtık sırıtık çıktım komik olduhadi gözün aydin 🙂 simdi rahatlamisindir 🙂
hımm iyi çok güzel o zaman.e artık resmi kayıtlarda da hamişsin 🙂folik asit başladı mı?evet canım normalde ayın 10undan sonra hemen vericekti ama doğumları vardı doktorum 20si olsun dedi sabah istedi aç karnına gel dedi hem bebiş gözükcek hemde kalp atışını duycaz bide testler yapılacakmış bende daha önceden pko ve insülin direnci olduğu için şeker meker bişi yapıcaz dedi gebelik şekere zemin hazırlarmış felan fistık cinsellikle ilgili bişi demedi ilişki olabilir dedi sorun yok dedi ama en ufak kanamada lekede bile geliceksin o zaman yasak koyuyoruz dedi birazda benim bu testlerim için felan geç istedi herhalde ben ilk başta muayene olsun diyemi geç veriyo diye düşündüm ama üstüne bastım kontrol diye gelcem dimi dedim evet dedi bi sorun olursa ben hallederim dedi yani para için değilmiş
insallah rahim filmine gerek kalmaz 🙂 pazartesini iple cekcem.....ay canım evet az kaldıda beni esas heyecanlandıran 12 gün sonra çekileceğim rahim filmi asker gibi gün sayıyom:meri:
ayy hemde ne fena rahatladım sabah zırlıyodum çıkarken sırıtık sırıtık çıktım komik oldu
işallah o günleride görcem eminecim 🙂ayyy cok iyi anliyorum seni 🙂 hele bide hareketlerini gördünmü artik uca uca cikiyorsun odadan 🙂
e öle artık folik asit verdi solgarın folik asitini verdi evde folbiol var dedim onu alıcaksan yarım iç bundan devam edersen 1 tane al dedihımm iyi çok güzel o zaman.e artık resmi kayıtlarda da hamişsin 🙂folik asit başladı mı?