bu arada hatunlar bişi sorcam hani biz gazlı içecek içmios yaaa ice tea içmekte bi problem olmaz dimi sonuçta gazsız
yok birşey olmaz ama sonuçta çay yani bence içme
bu arada hatunlar bişi sorcam hani biz gazlı içecek içmios yaaa ice tea içmekte bi problem olmaz dimi sonuçta gazsız
cnm bana doktor hazır meve sularını falanda tavsiye etmedi kendin kompostosunu yap dedi yada meyveyi ye demiştii ice tea yi bilemiyorumbu arada hatunlar bişi sorcam hani biz gazlı içecek içmios yaaa ice tea içmekte bi problem olmaz dimi sonuçta gazsız
mrs.m cnm yaa ne güzel kızını iice hissediyosun artık nasıl bi duygu canım çok heyecanlı değilmiii
offf ben öle meyve yemeyi sevmiyorum amaaa neseeeeeee napalım en azından allahtan su içme alışkanlığım var her gün en az 1.5 litrelik bi şişe bitiriyorum
ayyy canım bnm yaaaaa yerim ben onuuu içinde kelebek kanat çırpıyo sanki değilmiii allahım bizede nasip eyler o günler inşş bnmde kontrolüm 12.haftamda canım bakalım bebeğim kocaman olmuştur inş arkadaşının selamını aldık bizde cevap vereceğimiz günleri göstersin hayırlısyla Rabbimevettttttt 🙂 çok heyecan verici... o minik tekmeleri çok tatlı. elimi koymama bile gerek olmuyor içten hissediyorum tekme attığını 🙂
ilk defa 12. haftada ultrasonda tamamen oluştuğunu görünce o zaman tamamen benimsemiştim, şimdi de hareketini duyunca tam benimsedim. süper birşey.
inşallah sizlerde zamanla buna tanık olacaksınız
sana yazarken bir tane tekme gönderdi, sanırım senin bebişe selam söyledi 🙂
bende bu hafta alıcam pazardann bol meyve önceleri yiyemiyodum çok bi ara kavun yemeye başladım ondan da soğudum şimdinese en azından sevdiğim iki meyve yaz ayında var nektarin ve armut çok güzel ikili bide muz çok seviyorum bayılıyorum muza ama bu mevsimde güzel olmuyoo