melişler ben biraz uyuyp geldim tekrar ayy çok fena karnım ağrıyodu meğersem üşütmüşüm şimdi anladım
canim dikkat et, bende gecen hava sicak diye evde corapsiz dolastim iki gün karnim agridi....saril sarmalan 🙂
melişler ben biraz uyuyp geldim tekrar ayy çok fena karnım ağrıyodu meğersem üşütmüşüm şimdi anladım
evet bende nefret ederim hele evde terlik giymekten hiç hoşlanmam artık napalım mecbur giycez anlıcağnız ben motoru bozmuşum diyorum sabah beri benim karnım niye ağrıyo korktum ilk başta kanamaylamı ilgili diye değilmiş yaaa kızlar normalde kan yok sadece idrara çıktığımda peçeteye silince geliyo idrarda kırmızı felan akmıyo offff
Müfettisleri defedip geldim bende 😀 sammy dikkat et buaralar kendine corap terlik olsun hep ayaginda ben esimin zorluyla giyiyorum hala 🙂
Müfettismi??? bi kac ay önce benimde basimdalardi... sanki birsey bulabilceklerde 🙂
valla kizlar ben bekarkene evde ki$ yaz corap giymezdim... ama annemlerin evi komple haliydi, simdiki evim laminat o yüzden, hic bi baski altinda kalmadan kendi gönül rizamla giyiyorum coraplari 🙂
yanii bisey bulacaklarindan degil ya efelik tasliyorlar iste..
ya annemin evide benim evimde parke ama alismisim corapsiz gezmeye hamis oldugumdan beri evde corapsiz esofmanisz dolasmiyorum..
o zaman ben ayağıma terlik giyip çorap giyip bide eşortmanmı giymem lazım oo my god yaniii🙂
zaten havalarda sogudu... artik daha kolay olur corap giymesi 🙂