Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

Aslm canim,hosgeldin🙂Amiinn birtanem.Nasilsin,iyimisin?s.a cnlarım Rabim bu mübarek cuma gününde gönlümüzden geçenleri nasip etsin hepimize hayırlısyla inşş
Allah aşükür canım kalkıcaktım tam baktım siz varsınız bi yaziim dedim gülüm inşş en kısa zamanda burda senden de hayırlı haberler alıcaz arkadaşımAslm canim,hosgeldin🙂Amiinn birtanem.Nasilsin,iyimisin?
Masallah canim,Allahim dahada iyi etsin insallah.Insallah canim benim🙂Tamam canim,görüsürüz tekrar,kendine ve bebisine dikkat et,öpüyorum...Allah aşükür canım kalkıcaktım tam baktım siz varsınız bi yaziim dedim gülüm inşş en kısa zamanda burda senden de hayırlı haberler alıcaz arkadaşım
ben kaçıyorum grşz yine aeolunn
Aslm canim.Nasilsin?tekrar slm kızlar.lalezar erken gelmesi biraz tuhaf herzamankinden farklımı adetin.bu ay olmasada çalışmaya devam,can sıkmak yok.....
Herkese hayirli cumalar kizlar.Lalezar adet olmussun,üzülme tabii.Gecen seferde adet olmak hamile olmana engel degildi🙂Insallah bu seferde öyledir...
s.a cnlarım Rabim bu mübarek cuma gününde gönlümüzden geçenleri nasip etsin hepimize hayırlısyla inşş
tekrar slm kızlar.lalezar erken gelmesi biraz tuhaf herzamankinden farklımı adetin.bu ay olmasada çalışmaya devam,can sıkmak yok.....
Üzülme canım kısmetten öte bişi yok...Ben üzülmedim 🙂
herkese selamlar.bende aranıza yeni katıldım.bende bebek istiyorum çok.inşallah şu mübarek günlerde yaptığımız dualar kabul olurda tez vakitte evlatlarımıza kavuşuruz..Mevla inşallah dualarımızı kabul eder.![]()
Herkese hayirli cumalar kizlar.Lalezar adet olmussun,üzülme tabii.Gecen seferde adet olmak hamile olmana engel degildi🙂Insallah bu seferde öyledir...
s.a cnlarım Rabim bu mübarek cuma gününde gönlümüzden geçenleri nasip etsin hepimize hayırlısyla inşş