efendim elimize bir adet ateşölçer alırız.yastık altına koyarız.her sabah gözümüzü açar açmaz dil altından ölçer cep telefonumuzun ajandasının o günkü sahifesine anında not alırız.çünkü sonra unutabülürüz.:çitos:Anlat meryem anlat bu gariban melekler anne olsun, nası ölçtün, kaçta ölçtün, kaç olunca napmak lazım, kaç olunca napmamak lazım, anlat canım öğrenelim ... 🙂
Dogru diyorsun sammy hacim🙂Hakkaten yemek tarifi gibi...Yani bebek tarifikızzzz seni allah napmasın yemek tarifi gibi olmuş bu ateş ölçme tarifi heheheh

efendim elimize bir adet ateşölçer alırız.yastık altına koyarız.her sabah gözümüzü açar açmaz dil altından ölçer cep telefonumuzun ajandasının o günkü sahifesine anında not alırız.çünkü sonra unutabülürüz.:çitos:
benim 35.8 ile36.2 arası gidip geliyordu.35.5 olunca bebek yapma işi yaptık

Bebek yapma isi kismina bayildim...Tesekkür ederim lalezarcim🙂güle gülehttps://www.meleklermekani.com/gebelik/149527-ates-tablolari.html
Bak bu sayfayı tıkla orda herşeyi ayrıntılı bulursun, burda bende uzun süre ateş ölçümü yapmıştım...
Hepinize iyi akşamlar diliyorum bende kaçıyorum byyyy
ama öyle sırf bebek yapma işi için gün aşırı kocama sırnaşıyordum.sonrasında o alışkanlık devam etti bi süre yastık savaşı şimdi de " bebek geldi benle işin bitti" diyor.ben de diyorum ki artık hayatımda başka bir erkek var.oğluşum var :çitos:Bebek yapma isi kismina bayildim...
Valla verirdim bacim ama bu is herkeste ayni olmaz kilara sen de bize doğurma tarifi ver o zaman 🙂