ınsallah canım sagol.sen nasılsın?tatıllerı yaptın geldın keyfın nasıl bakalım?hogeldin ve Allah yardımcın olsun canım. umarım test sonuçların da iyidir.
seni görmek güzel🙂
ınsallah canım sagol.sen nasılsın?tatıllerı yaptın geldın keyfın nasıl bakalım?hogeldin ve Allah yardımcın olsun canım. umarım test sonuçların da iyidir.
seni görmek güzel🙂
ya$asin birisinin testi gelmis 🙂 hadi insallah positif cikar 🙂
sorun degil canim, bende ara ara giriyorum zaten 🙂
hosgeldin 🙂 /QUOTE]
Hoşbulduk naber emine nasılsın?
Tatlı cadım hoşgeldin
Benim kız arkadaşım geliyor erkek kardeşi ile, yani aramız çok iyidir, çokda öyle davet sofrası yapmadım ama yinede bişiler yaptık işte...
hosbulduk cozycım...hemşommm....nasılsın?
silik cıktıysa kı dıgerınde belırgın cıkmıs hamılesın ozaman...hayırlı olsun....ama kesın sonuc tabıkı kan testı....Kızlar size bişey dicemmm...Dayanamadım biraz önce test yaptım veeeee pozitifff Allahımmm çok şükür RAbbim sana çok şükür Allahım.Kızlar ne olur dua edin yarın kan testinde de inş pozitif çıkar inş...
İki farklı marka test ile yaptım ilkinde ilk çizgiden biraz daha silik bi çizgiydi tedirgin oldum diğer marka test ile 2. çizgi koyulaştı....Silik çıkması kötü bişey midir acaba????Ne olur kızlar bişey deyin elim ayağım titriyor
ıyıyız allaha sukur....bebısın sesı cıkmıyor sımdılık, ama ıyı....annemler canım burdalar.... onlar seneye gıdecekler burdan....yanı tayın olayı....bu sene burdalar cok sukur....Sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın bebek nasıl?Annenler gidecekti galiba onlardan ne haber?
Kızlar size bişey dicemmm...Dayanamadım biraz önce test yaptım veeeee pozitifff Allahımmm çok şükür RAbbim sana çok şükür Allahım.Kızlar ne olur dua edin yarın kan testinde de inş pozitif çıkar inş...
İki farklı marka test ile yaptım ilkinde ilk çizgiden biraz daha silik bi çizgiydi tedirgin oldum diğer marka test ile 2. çizgi koyulaştı....Silik çıkması kötü bişey midir acaba????Ne olur kızlar bişey deyin elim ayağım titriyor