sorun yoksa da yapsak ne olur?
işi sağlama almak için 🙂
spermler normalse yapmana gerek yok, ama arada bi keciboynuzunu öylesine yese zarar vermez.
sorun yoksa da yapsak ne olur?
işi sağlama almak için 🙂
keciboynuzunu aktrcidan buklabilirsin, kürüde googlden ara ibrahim saracoglunun tarifini uygula, bende arti pekmezini icirdim sabah aksam esime kendimde yedim arada
bizimkinin bide kötü bi huyu var bazen müsait olmadığında meşgule alır bende sinir olurum dün gece arıyorum açmıo mşgule alıo arıyorum mşg alıyo belki 60 kere aradım insanbi msj çeker dimi urdayım misait değilim diye bende dedimki ölsem varya cenaze namazıma anca yetişirsin sen dedim bidahada msj yazmadı bana
lgününüz aydın olsun melekler ve minik melekler...
aman bosverelım barı kızlarrrr derdımızın dermanı yıne bız olalım....evt benimkindede var o huy ... basima birsey gelse, adam telefonu acasaya kadar olan olcak 🙂
neyse konu degistirelim, sinirlenmeye basladim. yine eski hormonlarima dönmek üzereyim 😀
çok sağol ya paylaşımın için
sabırsızım arkadaşım da demiş bişey yoksada kullansak ne olur diye düz duvara tırmanabilir eşin 😀 😀
spermler normalse yapmana gerek yok, ama arada bi keciboynuzunu öylesine yese zarar vermez.
Hamile olanlar ya da gebelik geçirmiş olanlara bir şey sormak istiyorum. Adetten önce tek taraflı kasık ağrısı yaşayan oldu mu?