sabırsızım fıkra guzelmıs.....guldum valla sagol....kedının bacagını onceden ayırma meselesıne benzıyor🙂
hosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın?
canım büyük adada plajlar var özel plajlar oralara yada eşimin abisinin arkadaşının oteli var gebzede otelde havuza bi tek oranın havuzuna giriorum başka yerde havuza girmem zaten
kulaç değil ama kurbağalama yüzerim senin için eskiden yaşadığım bi kol kırıklığından kolumu kulaç atarken kullanamıyorum rahatça
daffodil hoş geldin canım özlemişiz seni nerelerdeydin bakimHoşgeldiniiiizzz
hb canım.uzun zamandır yoktum.nasılsın bakalım?
aynen bende uykusuzum tatlım....evet katlanacagız artık elımız mahkum🙂hb.bugün pek uyuyamadım aslında.sağ kalçamınüstü ve sağ bacağım çok ağrıdı.bebiş büyüdükçe ağrılarda değişiyo galiba🙂
sabırsızım fıkra guzelmıs.....guldum valla sagol....kedının bacagını onceden ayırma meselesıne benzıyor🙂
daffodil hoş geldin canım özlemişiz seni nerelerdeydin bakim
hb canım.ben fazla nete giremiyorum başağrısı yapıyo canım.bi foruma giriyorum fazla kalamadan çıkıyorum onun dışında çook şükür iyiyiz.maşallah senin bebişde büyüyo.inş. fazla üzmüyodur anneyi 🙂
aynen bende uykusuzum tatlım....evet katlanacagız artık elımız mahkum🙂
yavaş yavaş büyüyo herhalde daha 7 haftalık henüz biraz daha büyüsün herhalde o zaman çektircek şimdilik üzdüğü yokhb canım.ben fazla nete giremiyorum başağrısı yapıyo canım.bi foruma giriyorum fazla kalamadan çıkıyorum onun dışında çook şükür iyiyiz.maşallah senin bebişde büyüyo.inş. fazla üzmüyodur anneyi 🙂
yavaş yavaş büyüyo herhalde daha 7 haftalık henüz biraz daha büyüsün herhalde o zaman çektircek şimdilik üzdüğü yok