Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
burdan bakabilirsiniz şekerler
burdan bakabilirsiniz şekerler
evet saglık ocagına gıt ıstersen su aılee hekımlıgı meselesıde varya zaten ordan ben hamıleyım dıyınce kaydedıyorlar her ay kontrole gıdıyrosun zaaten...bız 14.haftanın ıcındeyız tatlımyok yaptırmadım ama öğrendiğim iyi oldu canım.kaçıncı haftadasın.
oyle tatlım tabıkı haklısın zaten allah eger saglıklı ol dedıyse ne yersen ye o bebek saglıklı dogar allahın ıznıyle....benım huyum boyle maalesef keske rahat olsaydım bıraz.....bazen asırıya kacıyorum o da gercek....🙂kız doktor doğru demiş hiç bişi yapmıosun etmiosun herşeyden korkuyosun boşver tabikide dikkat ediceğimiz şeyler ama büyütmeye gerek yok ben hamburgerde yiyorum canım çekti geçenlerde yarım su bardağı kolada içtim canım ne isterse ölçülü davranarak yapıyorum aşırıya kaçmadan sende çom kurcalama zaten düşücek olan çocuk baştan kromozomu bozuk olan çocukmuş sağlıklı bebek yokm ağır iş yaptım yok şunu yedim bunu yedim diye düşmezmiş genetikte bi bozukluk oluşmuşsa düşermiş bunu bana doktor demişti o yüzden böyle durumlarda düşen bebeğe üzülmek yerine sevinmek gerekir ama malesef bunu anlatamıyoruz kimseye herkes kendini suçluyo dioo sende birazcık rahatla canım stres yapma hiç bi konuda
wc ye gıt canım karnını ov guzelce gazından agıryodur....ya dokundu bısey yada üşüttün....Kızlar, çok kötü karnım ağrıyo, felaket gazım var, bütün karnımın içi ağrıyor şu anda... uffff napsam acaba...
wc ye gıt canım karnını ov guzelce gazından agıryodur....ya dokundu bısey yada üşüttün....
wc ye gıt canım karnını ov guzelce gazından agıryodur....ya dokundu bısey yada üşüttün....
kızlarrrr ben cıkıyorummmm bıraz ısım v ar gırerım tekrar..hoscakalın....
:f040: güle güle canımmmmYaaaa aslında bende bir aydır bir gariplik var, ara ara şiddetlenmek kaydıyla hep böyleyim... bi dr mı gitsem acep...