Sen tut ben hallederim... yastık savaşı
yakalıyamazsınki yakalyamazsınkiii :fati::fati::fati😱ruç halin yokkk bak bir elimde yemek bir elimde ayna yattım yerden dil çıkardım sanana
diymi işde am 54 iyi diymi vermem lazım bencede bunu bulamaynalrda şişkolar mesala lalezarımmmhahah
iyiyim canım benim seni gördüm dahada iyi oldum özlemişim seniii kıss başladınmı çlışmalara gerçi ramandayız ama neyapak oda ihtiyaç diymi yaniiihah
oruç diğilim huyluyum susuz diğilim suluyum eve gitmek istemiyorum çünkü zaten evde yimmmhahah
benim boyum 172 ne kadar şişko olabilirim 
yaa kızlar demin tweety giriş yapmış gördüm ama sonra kayboldu 🙁
uzun zamandır kendisinden haberim yok.
siz biliyor musunuz ne durumda?
listede de yok
yaa burası tam tersi bana iyi geliyor.
içimdekileri döküp deşarj oluyorum.birilerinin mutluluklarıyla mutlu oluyorum. bilmiyorum etrafımdaki arkadaşlarımın güzel haberlerine bu kadar yürekten sevinirmiyim ama burda hepimiz aynı şeyi paylaştığımızdan belki de mutlu oluyorum.
ama geçen hafta aldığım iki bebek haberine de çok sevindim gerçekten🙂
ayşegül seni yakalamaya gücüm yetmez ki. sabah saatlerinde olsan canına okurdum ama 4ten sonra kymaya başlıyorum 🙂
canım ya kıyamam sana üzülme ama bak ben senin yerinede yatırum şuandaaaböyle arkadaş bulamazsın daha
hadi hadii hopooooooo
teyyyy teyyyyyy deliloy deliloyy destaneeee 😀ancing_angry:😀ancing_angry:😀ancing_angry::f040::f040::raila::raila::raila::meri::meri:
:meçhul::meçhul:
![]()
yakalıyamazsınki yakalyamazsınkiii :fati::fati::fati😱ruç halin yokkk bak bir elimde yemek bir elimde ayna yattım yerden dil çıkardım sanana
kaç gün kaldı ramazanın bıtmesıne yahuu ben ölecem çarptı resmen

hahNi diyon kız bana şişkomu diyon senbenim boyum 172 ne kadar şişko olabilirim
Yok dha başlamadık, adetim yeni bitti ya, zaten gece uykusuz kalıyos, bakalım hafta sonu belkim, bu ay zaten hiç keyfim yok hiç bebek yapasım da :tasu:
Evet uzun zamandır böyle giriyor bende görüyorum ama yazmıyor,..
ama iftar ne güzel oluyor değilmi ben bayılıyorum, bol bol dua ediyorum önce huzurlu bir şekilde iftarımı açıyorum, çok güzel yaaa....