izgil85
Hamiş Melek
tamam canım görüşürüz tekrar heeeeeer zaman dualarımdasın canım benimMelekler ve minik melekler hepinizi öpüyorum. Benim çıkmam gerekiyor. Hepiniz Allah a emanet olun ve dualarınızda beni unutmayın....
tamam canım görüşürüz tekrar heeeeeer zaman dualarımdasın canım benimMelekler ve minik melekler hepinizi öpüyorum. Benim çıkmam gerekiyor. Hepiniz Allah a emanet olun ve dualarınızda beni unutmayın....
bilgemelek nasılsın canımmm ne zamandır görüşemedik
canım yaaaaaa maşallaaaah demekki bayağı büyümüş senimki bulantıların bittiğine göre kaç haftalıksınıziyiyiz biz canım bir haftadır bulantım yok çok şükür, inşaallah senin hamileliğin kolay geçer canımm.
canım benim hadi inşallaah sonuna kadar sorunsuz hamişliğin olurallaha çok şükür canım iyiyiz bakalım... biraz rüzgar esmeye başladı da rahatladım evde 🙂
kramplar başladı bir de. ama bunlara şükür, herşey yolunda olsun yeter canımmmm
ama bugün seni duyunca çoooookkkkkkkkk mutlu oldum. sen ateşim değişmedi düştü falan dediğinde hatırlarsan boşver ateşi ya , geleceği varsa gelmiştir zaten demiştim. allaha binlerce kez şükürler olsun ki meleğin gelmiş. inşallah değerlerin kat kat artar. ve inşallah darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına olsunnnnn
iyiyim canım çok şükür , giremedim ne zamandır , oğlandan fırsat olmuyor.
sen nasılsın tatlım , epey büyüttün bebişi ...
kızlar kaçtımmm
tamam canım benim bende çıksam iyi olacak bugün gözlerimi açar açmaz buraya attım kendimi evde heryer heryerdecanlarım bende çıkıyorum,mutfağı karınca basmış onlarla savaşmam lazım 🙂
tamam canım benim bende çıksam iyi olacak bugün gözlerimi açar açmaz buraya attım kendimi evde heryer heryerde
hadi canlar izgil kaçar
bütüüüün o güzel dualarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim