ayşegülüm de gelmiş. hoşgelmiş🙂
ben geldim dişçideydim nasıl canım yanıyo bir bilseniz yaaa
ıınsallah cıkmaz canım nsallah bu sefer agzının tadıyla bu guzellıgı yasarsın....tamam datluuum güle güle
evet bacım bende öyle yapıyorum yatınca ilk işim ayakları dikmek oluyor yapmıyorum hiçbişi bi yemek bulaşık o kadar
oyy datluum sendemi gidiyon güle güle
canım c.tesi randevu alacağız eğer herşey yolundaysa keseciği bari görürüz diye düşünüyorum %66 lık değerden hesapladım en az 650 700 arası olması lazım değerlerimin oda kesecik için yeterli herhalde ama Allah korusun yine değerlerimde sorun çıkarsa en azından bu defa 4 gün fazladan hamişliğimin tadını çıkarmışolacağım
o yüzen c.tesi dr gidince yaptırırım artık
bacım aç karnına aklına geldikçe ye gerçi şimdi ramazan ayındayız ama iftardan sonra ye yatarken ye sahura kalkınca sofrayı hazırlarken yeee hem incir insanı tok tutuyorayy canım çok tebrik edrim allah tamamına eridrsin innşş darısı bize
inş canım benim inş yap tabi gülüm yap bende heycanlandım baya bir gaza geldim sen nasıl yedin inciri ban söylede bende öyle yiyim kıss duada buluşalımm
oyyy canım benim bütün dualarım bu yönde inşallaahbu defa meleğin sımsıkı tutunacak sana canım. ben de inanıyorum🙂
canım keçi boynuzundan başka bildiğim bişi yok keçi boynuzuda 70 gün sonra etkisini gösteriyormuş olgun bi sperm ancak 70 günde oluşuyormuş ya o yüzdeen sanırımtamam canım sağol.
peki erkeler için birşey var mı keçi boynuzu yemekten başka.
bir arkadaşımın da kocasında problem varmış. hareketli sperm sayısı yeterli değilmiş. 10 yıldır olmuyormuş. tüp bebek deneyecek maddi olanak ta yokmuş
gecmıs olsun aysegülüm...ben geldim dişçideydim nasıl canım yanıyo bir bilseniz yaaa
kızlarrrr ben cıkıyorum hoscakalın...sabah gorusuruz....
bacım aç karnına aklına geldikçe ye gerçi şimdi ramazan ayındayız ama iftardan sonra ye yatarken ye sahura kalkınca sofrayı hazırlarken yeee hem incir insanı tok tutuyor
oyyy canım benim bütün dualarım bu yönde inşallaah
canım keçi boynuzundan başka bildiğim bişi yok keçi boynuzuda 70 gün sonra etkisini gösteriyormuş olgun bi sperm ancak 70 günde oluşuyormuş ya o yüzdeen sanırım
ayyyy canlar kocişim geldi çıkmam lazım öpüyorum hepiiziii
herkese hayırlı ramazanlar

ayşegülüm de gelmiş. hoşgelmiş🙂
ıııyyyy Allah kolaylık versin.
bacım aç karnına aklına geldikçe ye gerçi şimdi ramazan ayındayız ama iftardan sonra ye yatarken ye sahura kalkınca sofrayı hazırlarken yeee hem incir insanı tok tutuyor
oyyy canım benim bütün dualarım bu yönde inşallaah
canım keçi boynuzundan başka bildiğim bişi yok keçi boynuzuda 70 gün sonra etkisini gösteriyormuş olgun bi sperm ancak 70 günde oluşuyormuş ya o yüzdeen sanırım
ayyyy canlar kocişim geldi çıkmam lazım öpüyorum hepiiziii
herkese hayırlı ramazanlar