bence yanılmazlar tatlım ya ılk ne gorduyse odur bence.....bızımde %90 dedı ve esım ısrarla yanılma payımız varmı dıye sordu....bu hafta akla kara bellı olcak
bızde kesınlessın ozaman baslıcaz pembıslere......
az kaldı senınkıde gosterır merak etme....ya herkesin bebegi göstermis bi benimki utangac cikti hee 🙂 her ahreketi yapti ama bacgini acmadi terbiyeli kuzum benim 🙂
masallah ablanın kuzularına.....evet bende gecen hafta arkadasımın dogumuna gıttım gorunce dedım keske o gunler gelsede alsam kucagıma dedım.....ıste her ayın her anın ayrı bır guzellıgı var.....ben valla dayanamadim, pembi$ pembi$ bi yazlik bi ki$lik sapka aldim, bi tanede pembe pijama aldim 🙂
oglan olursa ablama veririm 🙂
bu arada kizlar ablamin ücüzlerinin yanina gittim gecen hafta, coooooookkkk tatlilar yaaaaa, okadarda mini degiller... onlara bakarken icimden dedim benimkide dogsa hemen kucagima alsam 🙂 benim kizda kiskandi, tekmeledi beni bebeklere bakarken 🙂
ama daha enteresan birsey vardi hastanede, 5 aylik dogmus bi bebek.... minicik, yüzü daha oturmamis.... cok fenaydi... ayni o boyutlarda bi bebegin benim icimde oldugunu bilmek acayip bi duyguydu... benim koci$te onu görünce fena oldu 🙂
slm canlarımm
eminemm hoşgeldin canımm
herkesin ii olmasına sevindim kızlarr öpüyorum hepinizi