ben geldim sen nası gitmeyi düşünürsün sen benim burda olduğumu bile bile nası gitmeyi aklından geçirirsin du kız tatlı krizim tuttu seni yicem ondan geldim buraya 😀
Anacım sınıfta kalıcam, dur kız ısırma acıyoooooooo 🙂
ben geldim sen nası gitmeyi düşünürsün sen benim burda olduğumu bile bile nası gitmeyi aklından geçirirsin du kız tatlı krizim tuttu seni yicem ondan geldim buraya 😀
Bismillahirrahmanirrahim.yaa internetee büyük hacet duası ve birde kısa dua var.
hangisi okunuyor?
Allahım 24 yaşında ve hala 2 sene 4 ay saymış şimdi düşüp bayılıcam tutmayın beniiiiiiiii
bu işin yaşı yok ki🙂

aynı dert bende de var tek dersten 5. kalışım olucakAnacım sınıfta kalıcam, dur kız ısırma acıyoooooooo 🙂

Bismillahirrahmanirrahim.
" Vela havla vela kuvvete illa billahi'l-Aliyyi'l-Azim.Allahümme inni es'elüke ya Kadimüya Daimü
ya Ferdü
ya Vitru
ya Ahadu
ya Samedü
ya Hayyü
ya Kayyümü
ya Ze'l- Celali ve'l-ikram.Fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve Hüve Rabbü'l-Arşi'l-aziym ".![]()
Haceti veya dileği olan kimsesabah namazını kıldıktan sonra Kıble'ye karşı oturup bu dua'yı 100 defa okursa
biiznillah Teala dileği gerçekleşir...![]()
bu dua allahım inşallah kabul eder
Öyle benim gibi 35 inde evlenirsen yaşı başı kalmaz![]()
selam kızlar çok kötü üşütmüşüm.kaç gündür fenayım.bugün biraz hafifledi.dün kontrolümüz vardı.bütün gün hastanede geçti.bebeğim iyi maşaallah900 gr olmuş şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri 183 çıktı maalesef.şekerin hayatımdaki yeri 0 artık.hiçbir şekilde şeker tüketmeyeceksin dedi