fudelya
Hamiş Melek
amin cancazım hayırlsı inş.demek ki süpriz yapmayı çok seviyor bu tatloşlarfudelyacim günaydin...
bu bebisler genelde beklemedigin aylarda geliyor, söylim sana 🙂
herseyin hayirlisi olsun...
amin cancazım hayırlsı inş.demek ki süpriz yapmayı çok seviyor bu tatloşlarfudelyacim günaydin...
bu bebisler genelde beklemedigin aylarda geliyor, söylim sana 🙂
herseyin hayirlisi olsun...
hemde ne nazlı varya cekecegim var benim bu nazlı bebekden.tugce koymayacakmısın adını .o önde gidiyordu baktıgımda .bende daha bulamadım yaa inş bulurum
amiiiiiiiiiineminegelin meryem mimoza hepiniz hamilesiniz di mi ooo yüce Allah ım kardeşlerimi benim için uğur eyle
ay o kadar oldu mu maşaallah.geçmiyor zannettiğimiz zaman geçiyor çabucak aslında.benim de 6 ay 3 gün olmuş.7. ayımızdayız artık way beeaminnn.... vallaa hala bazen hamile olduguma inanamiyorum... 5 aylik oldu 🙂
darisi isteyen herkesin basina
tmm mimozacım takmayacağım inş gelir nasıl olsa anneciğinin kucağına Allah ın izniyle🙂cnm daha yeni evlisin evliğin tadını cıkar bebeği düşünme allah büyüktür zamanı gelince verir sen calışmana devam et
maşşallah seninkide büyümüş annesi .gecmiş olsun cnm dikkat et kendine.ayy bende korkuyorum bende de şeker cıkacak diye geceleri agzım kuruyor.bide ailede de şeker hastalıgıda var.maşaallah büyümüş yeğen.şeker yüklemesi yaptım salı günü şeker çıktı bende.pazartesi yine bakacaz.kansızlık da çıktı ama oğluşum iyi.886 gr 33 cm olmuş
burdayım gı bi yere gitmedim ama birazdan gidecem
amin cancazım hayırlsı inş.demek ki süpriz yapmayı çok seviyor bu tatloşlar
amiiiiiiiiiin
ay o kadar oldu mu maşaallah.geçmiyor zannettiğimiz zaman geçiyor çabucak aslında.benim de 6 ay 3 gün olmuş.7. ayımızdayız artık way bee
5 aylık mııı.yeni yeni tanıyorum sizleri. maşallah barekallah kardeşim ne güzelaminnn.... vallaa hala bazen hamile olduguma inanamiyorum... 5 aylik oldu 🙂
darisi isteyen herkesin basina
emine benim oğlan da geç gösterdi senin oğlan gibi aynen 🙂))