katiliyorum rabbim herzaman hayirlisini bilir saglikli bi sekilde kucaklarimiza alalimda ne olursa olsun evlat sonuctaa
inş alırsnız tatlımn inşşşş
katiliyorum rabbim herzaman hayirlisini bilir saglikli bi sekilde kucaklarimiza alalimda ne olursa olsun evlat sonuctaa
hamd olsun allaha cnm saol amaa artik hal kalmadi bende mahvoldum 2 ci bebek hamis kalmak cok zormuss bacimm sen nasilsinhoşgeldinn canımmmm naslsın
ayy kurban olduğum mevlam yaaaaaa ne nelere kadirsinn rabbbim herşeyin hayırlısını versinn
insallah aysemm inann bu zamana kadar hamis kaliyim diye cabaladim hamile oldum simdi hayirlisiyla dogsun saglikli bi sekilde diye ugrasiyorum ama bi yandanda ben helef oldum olsun cocogum icin ölürümde ben evlat bi baska 🙁inş alırsnız tatlımn inşşşş
ben pekte iyi sayilmam cok kötü oldum bu ikinci hamilelik cok agir oldu bendee doktorumda normal diyor uzun zamandan sonra bünye anca alisiyor diyor
ben pekte iyi sayilmam cok kötü oldum bu ikinci hamilelik cok agir oldu bendee doktorumda normal diyor uzun zamandan sonra bünye anca alisiyor diyor
aynen cok haklisin meryem dedigin gibi mantigin disinda bisey amaa kucagina alincaa o cektigin acilarin hepsini unutuyorsun orasini düsününcede cok daha ayri oluyorsun 🙂öyle oluyor ama işte bebek isteği katlanmamızı sağlıyor.bazen diyorum düz mantıkla bakınca ne gerek var o kadar sıkıntı doğur büyüt falan niye istiyoruz diye ama mantığın dıında bişeyler var işte
amin bacim insallah bundan sonrasi kolay olur ins diye dua ediyorum baska cagre yokcanım benim yakıyamam eminim geçicektir canımm inş kolay bir hamişlik geçirisin bundan sona
cnm benim senin icin ne büyük seref efendimizin sakalini görmek ins bizede nasip olur bol bol dua et haklisin bu isaret olabilirr 🙂ya ablam geldi şimdi bizim buraya yakın bir camiye peygamaber efendimizn sav sakal şerifi gelmiş onu göremey gidicez çok heycanladımm ramanın başindan beir eşime yalvarıyorum beni sakalı şerifi görmeye götür diye bir tirlü nasip olmadı rabbhim sanki ban işarat gönderdi senin duarın kabul oluyo diyeeee ayyyy çok kötü oldum yaaaaaaaaaa