fudelya
Hamiş Melek
yalan mı yanınızda olaymış üstüne çullanıp testi zorla yapacakmışsınız🙂 tam adına layık hareketler senden tatlımmmmdemek cadı heeeyastık savaşı
yalan mı yanınızda olaymış üstüne çullanıp testi zorla yapacakmışsınız🙂 tam adına layık hareketler senden tatlımmmmdemek cadı heeeyastık savaşı
kız ne yapıyorsun nasılsın canım ciğerim
iyiyim gülüm yaa öyle uğraşıp duruyorum iş güç. adetin bitmiş hadi bakalım hayırlısıiyiyim tatlım yaa sen nasılsın bakem🙂
yalan mı yanınızda olaymış üstüne çullanıp testi zorla yapacakmışsınız🙂 tam adına layık hareketler senden tatlımmmm
iyiyim gülüm yaa öyle uğraşıp duruyorum iş güç. adetin bitmiş hadi bakalım hayırlısı
boşverrr ben seni bu adla tanıdım değiştirme hem adını değiştireceksin de huy değişmezzz sen değiştim desen de kızımvalla o konuda emine ve lalezar elime su dökemez🙂
ben eskiden sabırsızdım ama adımı değiştiremiyorum. eski ben değilim 🙂
boşverrr ben seni bu adla tanıdım değiştirme hem adını değiştireceksin de huy değişmezzz sen değiştim desen de kızım
delirme yaa sakın böyle düşünceler içine girme olacak inşallah sen tasa etme canım benimmm..gülüm ya acilen çıkıyorum tmm mı çok çooook da öpüyorum dualarımla..yok gerçekten ben sabırsız bir insanım ama çocuk meselesinde artık çok sakinim. belki de artık çocuğum olmayacak fikrine kapılmamdandır.
delirme yaa sakın böyle düşünceler içine girme olacak inşallah sen tasa etme canım benimmm..gülüm ya acilen çıkıyorum tmm mı çok çooook da öpüyorum dualarımla..