ayy canımm yaww ben senin online olduğunu görmedim ya kusura bakma emi canım hayırlı bayramlar kocaman öptüm 🙂silam bebegim hg cnm
tekrar ramazan bayramınız mübarek olsun çok çok öpüyorum sizi kendinize iyi bakıngule gule gıy canım......ıyı olmus artık bebıslerı sıkmamak gerek....kızlarrrr hepinize günaydııınnnn bayramda bi yerlere gitmiyceğimiz için ben burdaım heheh🙂 dün kendime eşimle birlikle alışveriş yaptık artık rahat pantolonlardan alma zamanım gelmişti pantolon tunik tarzı şeyler aldık şimdi kendimi hamile gibi hissedebilirim artık hehe🙂 bu arada adını ramazan olarak geçirdiğimiz bu bi ayın ramazan bayramı olarak kutlanmasını rica ederim nitekim bir ay boyunca şeker tutmadık dimitekrar ramazan bayramınız mübarek olsun çok çok öpüyorum sizi kendinize iyi bakın
canııımmmm doğum günün kutlu olsun bebeğimmm nice güzel senelereeee işllll canıımmmgule gule gıy canım......ıyı olmus artık bebıslerı sıkmamak gerek....
sagol canım......canııımmmm doğum günün kutlu olsun bebeğimmm nice güzel senelereeee işllll canıımmm
saol canım sıkmamak için aldım bende hehe😀