günaydın arkadaşlar bayramınız mübarek olsun nasılsınız
hoşbulduk canım özledim sizleri giremedimde nete resmen kudurdumyeniden hoşgeldin canım🙂
nasılsın peki? melişimiz nasıl?
hoşgeldin canım seninde bayramın mübarek olsun...nasıl olalım evde klasik günlük işler işler..sen nasılsngünaydın arkadaşlar bayramınız mübarek olsun nasılsınız
iyim sen nasısınselam canım. nasılsın?
]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi

<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->teşekkürler bayram iyiydi ama yorucuydu çok gezdik dün evdeydik sadece sizin nasıl geçtihoşgeldin canım seninde bayramın mübarek olsun...nasıl olalım evde klasik günlük işler işler..sen nasılsn
hoşbulduk canım özledim sizleri giremedimde nete resmen kudurdum
bulantılarla boğuşuyorum bende c.tesi randevumuz var nasip olursa kalbinin pıt pıtlarını duyacağız..tahlillerde yapılacakmış ayyy şimdiden onun heyecanı içindeyim çok merak ediyorum
sende ne var ne yok diyeceğim ama muhtemelen sen şimdi o mesajımı cevaplıyorsundur😀
evet aynen öyle insan yoruluyor..birde bende bulantı sorunu var yanımda poşetlerle gezdim ne olur ne olmaz diye😀teşekkürler bayram iyiydi ama yorucuydu çok gezdik dün evdeydik sadece sizin nasıl geçti