iyiyim cnm ya ne olsun çalışıyorum bebişte iyi çok şükür bi sorun yok bende nezamandır giremiyodum internet yoktu burda işyerinde şimdi tekrar bağlandı özledim hepinizi sende ne var ne yok lalezar cnm sen nasılsın
Bende canım, umutsuz bi vaka mı katıldı yine aramıza 😀
Kızlar bu ayşegül cadısı nerelerde bilen var mı ?
hoş geldin cnmHerkese selam güzeller😀Kimlerde varmis😀Iyiki gelmisim🙂Canim hemsom yns ysmn de buradaymis.Seni gördügüme cok sevindim tatlim.Nerelerdesin,iyimisin?
Herkese selam güzeller😀Kimlerde varmis😀Iyiki gelmisim🙂Canim hemsom yns ysmn de buradaymis.Seni gördügüme cok sevindim tatlim.Nerelerdesin,iyimisin?
slm cnm hoşgeldin evet hemşom ben geldim çok özledim sizleri iyiyiz cnm çok şükür sen nasılsın neler yapıyosun tatlım😀Herkese selam güzeller😀Kimlerde varmis😀Iyiki gelmisim🙂Canim hemsom yns ysmn de buradaymis.Seni gördügüme cok sevindim tatlim.Nerelerdesin,iyimisin?
Hosbulduk berranurum🙂Iyimisin gülüm?hoş geldin cnm
Geldim bilee😀Iyidir gülüm,ne olsun degisen bisey yok henüz...ayy ne güsel🙂
gelin gelin 😀
nasılsın laracım?
ben de aynen ev-iş arasında mekik dokuyorum.
hee yaa öyle.
"kelin ilacı olsa başına sürermiş" diycem ama ben yine de başkalarını teselli etmekte başarılıyım yahu🙂
galiba "terzi söküğünü dikemezmiş" lafı uygun di mi🙂
ben merklanmaya başladım. umarım kötü birşey yoktur🙁
Herkese selam güzeller😀Kimlerde varmis😀Iyiki gelmisim🙂Canim hemsom yns ysmn de buradaymis.Seni gördügüme cok sevindim tatlim.Nerelerdesin,iyimisin?