merhabalar canım....selam, iyi akşamlar herkese..
merhabalar canım....selam, iyi akşamlar herkese..
nasılsınız ben konya dan çiğdemmerhabalar canım....
nasılsınız ben konya dan çiğdem
kızlar ayşegül bence sitenin şifresini unutmuş haberini aldım 🙂 🙂 şaka.sabırsızım cevabın için teşekkürler.pendikte nene hatun bana yakın.bir bilgin var mı ?acı bademe göre aşılama için hangisi daha iyidir.ne düşünüyorsun?
hımmm buldum bu arada ben de eğitimciyim.bizim durumda sabırsızımla aynı.2 yıldır düşünüyoruz.tetkiklerde hiç bir sorun yok.hem eşimde hem ben de.ne zaman bebek düşünmeye başladık doktorların ellerinde kaldım devamlı rahatsızlandım anlayacağın.
güzel güzel dilekleriniz için cok cok cok tesekkur edıyorum o kötü süprizden sonra nete giremedim
inşallah lalezar,sabırsızım sonra ben.biz çok bekleyenlerdeniz.sırasıyla hamiş olalım inşallah.
rahatsızlık değil de rahatsızlıklar silsilesi.bi mikrop kaptım.bi kistler var dediler.bi doktor kocaman yaran dedi. çok komik olan ise en son gittiğim ki çok güvendim kendisine.sen de ne kist ne de yara var dedi. 🙂
adet günüm 21 eylül gözüküyor hesap cetveline göre adet önceside gebelik testlerinde gözükebiliyor deniliyorya. yaş ilerledikçe gebelik olasılığı düşüyor. o yüzden sabırsızlanıyorum bu arada yaş 35 yolun yarısı
Bak gördünmü, öyle inanma herkesin dediğine, benimde başıma geldi benzerleri.. şimdi fazla dr gitmiyorum artık, bi süre dr.suz denemeye karar verdim ve mrs.m ile aynı zamanda hamiş kalmıştık ama ben düşük yaptım..
sen de vuslata ereceksin canım inşallah🙂 bitanecik arkadaşım🙂
ayyyy üzüldüm lalezar.ama en azından gebe kalabiliyorsun bu da önemli.ben hamile kalabiliyor muyum acaba onu bile bilmiyorum.vücudum dışardan bi maddeye karşı savunmaya mı geçiyor??yani spermlerle savaşıyor mu??çünkü gün boyu devamlı geri geliyorlar.
ahh ahhh onu ben de çok düşünüyordum🙂 artık takmıyorum. olacağı varsa olur yaa boşuna hayatı kendime zehir etmek istemiyorum artık. yapmam gereken son şeyi(tüp bebek) de denedikten sonra herşeyi oluruna bırakcam.
biz Allah'tan daha iyi mi biliyoruz.
Bakalım geç kaldık.Umarım 40dan sonra sevdiğim adamla evlenip evliliğin meyesi olan çoçuğumuz olur.
inşallah herşey istediğin gibi olur🙂
günaydın sabırsızım nasılsın kimseler yok yine
günaydın canım. iyiyim, sen nasılsın?
bu saatlerde pek olmuyor zaten.
iyiym cok sukur ben genelde uyuyo oluyorum bu saatlerde onun ıcin bilmiyorum
bugün neden ayaktasın peki?
daha iyisin inşallah