Bizde öpüyoruz canim,iyi geceler,tatli rüyalar...kızlar öpüyorum sizleri, görüşürüz iyi gecelerrrrr....
Bizde öpüyoruz canim,iyi geceler,tatli rüyalar...kızlar öpüyorum sizleri, görüşürüz iyi gecelerrrrr....
kızlar öpüyorum sizleri, görüşürüz iyi gecelerrrrr....
Insallah sebebi güzel bir durumdan dolayidir canim.2 gün daha beklicem canım olmazsa pazartesi doktruma gitcem bakalım devam etcekmi ogüne kadar bu agrılar
Aynen bendede öyle canim yaa,simdiye kadar hep rahatca hamile kalabiliyordum.3 ay icinde hamile olurdum hep.Ve bende 4 bebek düsürdüm.Sanirim tüpümün kapanmasida düsükler ve düsüklerden sonra gecirdigim kürtajlarla ilgili...

Insallah sebebi güzel bir durumdan dolayidir canim.
Eveet,hayirlisiyla bir gelsinler güzel bir kutlama yapalim burada insallah😀Insallah o günleri görmek nasib olurolabilir canım bu bizim bebişlerde bi gelsin allhn izniyle inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()

Adetlerin düzene girdimi senin hemen düsükten sonra?inş btnm ya çok istyrm bakalım pazartesi belli olcak
Eveet,hayirlisiyla bir gelsinler güzel bir kutlama yapalim burada insallah😀Insallah o günleri görmek nasib olur![]()

tatlim,kusura bakma,cikmaliyim.Kendine iyi bak ve Allah a emanet ol,öpüyorum...