ayyy cagırdım kızlar geldıııı ama benım cıkmam gerekkkkk
mımozacım hosgeldın canım....sammyhacım hosgeldın...ayrıyetten hoscakalın.....
evt cnm en güzeli 7aydan itibaren başlamak bencedeeebende oyle bakıyorum sunlarda alıncak su da alıncak dıye...hem fıyatlara bakıyorum hem kalıtesıne.....bakalım yavas yavas yapmak daha ıyı canım yaaa...hem arastırma yapıp bılgılenmk ıyı oluyor zaten para oldugu surece bırde vakıt gıdıp ınan bır gunde alınır hersey.....
bu arada unuttum ben sana sormayı sınavdan kac puan almıstın?gercı sınav kalmadı artık ama sorayı dedım🙂
bakalım inş bukez ii gelir hayırlısylahb cnm nasılsın nasıl gidiyor inş bir sorun yoktur.yegenimiz nasıl üzüyormu seni 🙂ayyy cagırdım kızlar geldıııı ama benım cıkmam gerekkkkk

ıyıyım canım sagol......yok uzmuyor teyzesı cok sessız benım kızzz...tekmelerı haal yok dort gozle beklıyorum valla.....anca gelır galıba hareketler....hb cnm nasılsın nasıl gidiyor inş bir sorun yoktur.yegenimiz nasıl üzüyormu seni 🙂
ah semıha ahhhh erkek ıste adı ustındeeeee......beklemeyecksın onlardan bısey.....hoşbulduk kızlar nburdan alıntı yapmam uzun sürecek kestiremedim tekrar doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim babamız hala uyuyo ben sabah 8 den beri ayaktayım daha kahvaltı bile yapmadım insan bi kalkamda kahvaltıyı karıma ben hazırlıyam der bugün için en azından ama nerde odun anam bu erkekler
bu arada sabah annem aradı iş yerinden bi arkadaşı bana hediye almış daha doğrusu bebişe bebişimin ilk hediyesi ilk kıyafeti fenerbahçeli bi tulum ayy çok şeker yaaa görmedim ama çok tatlı oluyo biliyorum![]()
hoşgeldin cnmslm kızlar nasılsınız bakem görüşmeyeli yegenler nasıl üzüyorlarmı annelerini 🙂