lovaly herşey olacağına varır inşaallah meleğin seninle kalır
ayyüzlüm benim oğlan da kıpır kıpır normal öyle olması.
ay canım yaa hamişlerde olabiliyomuş şeker sonra kendiliğinden geçiyor iyi farkına varılıp önlem alınmış benim eşimde şeker hastası olduğu için anlıyorum seni ölçümlerini insülini biraz zorlanıyon ama sağlık için herşey yapılıyo canım ya geçmiş olsun ..sılam ben de 20 gündür yoktum.oğlum iyi maşaallah.30.haftaya girdik.şeker çıktı bende haftada 2 kez kontrole gidiyorum.diyete başladım.günde 6 kere kanımı ölçüyorum yükselince insülin yapıyorum
çok sağol ama vajinal ultrason yaptı yine duyamadı bugün 2 doktora gttim hemde ümitsiz alın desem alıyolar öyle yani ümit vermediler bana nolur benim için dua edin
tansiyonun yükselmesi de kötü dikkat et canım
her bebeğin hareket alışkanlığı farklı olurmuş.hareket etmemesi daha kötü sen insanların dediğini boşver dr gelişimi normal diyorsa normaldirbnmki kız cnm bazıları bana kız bebek o kadar cok hareket etmez diyorlar korkutuyorlar benı
her bebeğin hareket alışkanlığı farklı olurmuş.hareket etmemesi daha kötü sen insanların dediğini boşver dr gelişimi normal diyorsa normaldir
tuz hamilelikte ödem yapıyor onun için ben hamile olunca tuza çok dikkat etmeye başladımevet cnm oyle ama ben tansıyonumun yuksek oldugunu ogrenmeden once hep tuzlu yıyecekler yıyordum butun yemekler bana tuzsuz gelıyodu