tuz hamilelikte ödem yapıyor onun için ben hamile olunca tuza çok dikkat etmeye başladım
bende şimdi herseyi tuzsuz yıyorumm yemekten daha cok meyve yıyorum
tuz hamilelikte ödem yapıyor onun için ben hamile olunca tuza çok dikkat etmeye başladım
maşaallah benim oğlumda 1340 gryok cnm allaha sukur hersey iyi guzel normal dedi doktor bi tek tansıyon kızım 2 hafta once 400grdı

maşaallah benim oğlumda 1340 gr![]()
evet hep sorunlarımız oluyo yoksa nasıl geçecek ömür dedikleri...aman canım dikkat et sen emi sağlıklı gönderdik sağlıklı isteriz ona göre 🙂evet cnm ya zaten onun ıcın gıdıyorum doktora bu hayatta rahat bi insan yokmu ya herkesin zaman gecirebılecegı bı sorunu varrr
bencede LOVELY Rabbine sığın dualarımız seninle inşallah meleğin seninle kalır canım ..lovaly herşey olacağına varır inşaallah meleğin seninle kalır
hoş buldukkkk gizemli kısssss nasılsın bakem 🙂kızlar kalabalık olmuş burası hoşgeldinizzz
Alahallah belki bizim kız futbolu seven bir kızzz olsun hareketli olsun nolmuş ki zim insanımız hareket ediyo diyede korkutur etmezsede korkutur boşver canım bak kızın içerde keyfine bakıyobnmki kız cnm bazıları bana kız bebek o kadar cok hareket etmez diyorlar korkutuyorlar benı

topu bile sinir etmiş 
inş saglıklı gidip saglıklı donerim cnm ay deme ya futbolcu olmasın futbolu sevmesin ben zaten kocamdan bıkmışım futbol yuzunden adam futbolcuları bıle benden daha iyi tanıyorevet hep sorunlarımız oluyo yoksa nasıl geçecek ömür dedikleri...aman canım dikkat et sen emi sağlıklı gönderdik sağlıklı isteriz ona göre 🙂
bencede LOVELY Rabbine sığın dualarımız seninle inşallah meleğin seninle kalır canım ..
hoş buldukkkk gizemli kısssss nasılsın bakem 🙂
Alahallah belki bizim kız futbolu seven bir kızzz olsun hareketli olsun nolmuş ki zim insanımız hareket ediyo diyede korkutur etmezsede korkutur boşver canım bak kızın içerde keyfine bakıyotopu bile sinir etmiş
![]()
ayy aynen benim adam.bebeğin zıbınlarını bile fanatik almış.futbol okuluna yazdıracakmış oğlumuinş saglıklı gidip saglıklı donerim cnm ay deme ya futbolcu olmasın futbolu sevmesin ben zaten kocamdan bıkmışım futbol yuzunden adam futbolcuları bıle benden daha iyi tanıyor