fudelya
Hamiş Melek
iyi akşamlar battaniye güzeli🙂mimozacım fudelya giziemlikış denstnurse ve samy haaaaa
canlarım hepinize ii akşamlar ben kaçtım aeolun
iyi akşamlar battaniye güzeli🙂mimozacım fudelya giziemlikış denstnurse ve samy haaaaa
inşallah hamileyimdir ama artık her ay yıkılmaktan adet olsanda şaşmam hep böyle umut oluyor içimde sonra yıkılıyorum yaaa yoruldum artık salıyorum ipin ucunu yaaa allah ne derse o oluyor kısmetya gülüm değişiyor kişye göre gerçekten. işte ben yani millet mide bulantısından şikayet eder nerdeyse hiç olmadı hala da çok aşırı değil. yani hiçbi değişiklik hissetmeden hamile olabilirsin hem ğöğüsler öennmli belirti.inş hamilesindir
senin hisleirn oldukça kuvvetli canım ben bugün gidip pembe çorap alacağım:örgü:

biz teyzeleride yaparız çorap ona 🙂mimozacım fudelya giziemlikış denstnurse ve samy haaaaa
sağolasın tatlımmm.şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın, nazlansınlar annesi nazlarına ölürüz değil mi🙂hg cnm nasılsın .saol seninde mübarek olsun dikkat et kendine fazla yorulma onuda yorma annesi bebişler biraz nazlı olurlar 🙂
iyi akşamlar battaniye güzeli🙂
güle güle cnm dikkat et kendine kocaman öpüldün bebişe iyi bakmimozacım fudelya giziemlikış denstnurse ve samy haaaaa
oooo oooo çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar🙂
nasılsınız kızlar?
bugün işler çok yoğundu ve gitmeden bi uğriym dedim 🙂