sabırsızımmmmmmmmmmmm hg cnm benim nasılsın
iyi canım bende işten çıkış saatimi bekliyorum bugün geç kaldım çıkarsam evdede büssürü iş beni bekliyor 🙂
arkadaşlar acil çıkış yapıyorum sabırsızım canım konuşmadık iyi olmana sevindim...hadi herkese iyi akşamlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar
evet arkadaşım bende artık eskisi gibi değilim cok gerilirdim eskiden ama simdi öyle heyecanlanmıyorum allah ne derse o olucak hayırlısı
inşallah arkadaşım inşallah bende şu var ben bukadar zaman hiç aklıma getirmiyorum ne zaman 2 3 gün kalıyor zaman yaklaşınca heyecan oluyor bende varmı yok mu allahım sankı 3 gün sonra görmiyecek var yok ama piskolojik olarak işte heyecan oluyorcnm her ay umutla bekleme bu bebişler bekleyince gelmiyorlar cok nazlılar ben o kadar bekledim gelmedi.işten cıkıp tatil yayacaktım aaaaa baktım ki kzım gelmiş darısı inş senin başına olur ummadıgın anda cnm
canım beniiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm🙂
hoşbulduk. çıkmak için dakkaları saymakla meşkulüm🙂 bugün çok yoruldum.
sen nasılsın bitanem? meleğimiz nasıl?
salla işi mişi keyfine bak🙂
cokmu yordular seni ben onlara kızarım şimdi 🙂 şükür bende fıstıgımda iyiz teyzesicanım beniiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm🙂
hoşbulduk. çıkmak için dakkaları saymakla meşkulüm🙂 bugün çok yoruldum.
sen nasılsın bitanem? meleğimiz nasıl?
salla işi mişi keyfine bak🙂
inşallah arkadaşım inşallah bende şu var ben bukadar zaman hiç aklıma getirmiyorum ne zaman 2 3 gün kalıyor zaman yaklaşınca heyecan oluyor bende varmı yok mu allahım sankı 3 gün sonra görmiyecek var yok ama piskolojik olarak işte heyecan oluyor
1 yılı getti işte hep beklemedeyim yaşım var ondan ben korkuyorum yaa 34 yaşındayımsen nekadar zamandır bekliyorsun?
çocuğun var mı?
herşeyin ahyırlısı canım. rabbimden daha mı iyi bilicez? bizim için doğru olan zamanda gönderecek ne de olsa🙂
haaa öyle iş.yok canım yapmam lazım dün eşimi istemeden üzdüm kendimi affetirce şık bi masa hazırlıcam 🙂 :tasu: