ayyüzlü sılammm iki sevdiğim arkadaşim da burda ne güzel nasılsınız bakimm
hoşbulduk cnm nasılsın
ayyüzlü sılammm iki sevdiğim arkadaşim da burda ne güzel nasılsınız bakimm
iyiyiz canım ayyüzlünün fanatik kızını konuşuyoduk sen nasılsın canım görünmüyodun ortalıkta özledimmmayyüzlü sılammm iki sevdiğim arkadaşim da burda ne güzel nasılsınız bakimm

heee fanatik bebeydi seninki demi 😀 yastık savaşı
Ayşegüllllllll hoşşş gellldiiiinnnn canııımmmm 🙂
seni gördüğüme sevindimm 🙂
aaaa bana adaş geldii hoş geldinslm arkadaşlar nasılsınız

iyiyiz canım ayyüzlünün fanatik kızını konuşuyoduk sen nasılsın canım görünmüyodun ortalıkta özledimmm![]()
çok şükür yolunda canım yaa nolsun işte benim dudağım çok kötü uçukladı alt dudağımı hareket ettiremiyomhoşbuldukk canmım bende çok özledimmm sizi nasılsın beitanemmm her şey yolundadır umarımm

h.b tşkr uzun zamandır üyeyim ama pek fazla giremiyorum bide şimdi doğumda yaklaşınca yatarak geçiriyorum zamanımı 🙂aaaa bana adaş geldii hoş geldin![]()
hoşbulduk cnm nasılsın
slm arkadaşlar nasılsınız
iyiyiz canım ayyüzlünün fanatik kızını konuşuyoduk sen nasılsın canım görünmüyodun ortalıkta özledimmm![]()
canımm kusura bakma nerden geldiyse dilime özür canım yaa yoksa ben bilmem mi benim ayyüzlümü 650gr lık bebesini biliyom canımm dudaklarımdaki uçuklar çok acıyo onlar yaptı ben onlara kızcam tamamaşk olsun sılam ben gülyüzlü müyüm darıldımmmmmmmmmmmmmmmm:küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm: