tatlı cadım dentnurse ben kocama süpriz yapayım derken o bana yapmışşşşşşşşşşşşş eve bi geldim o salonu öyle görünce gözlerim doldu zor tuttum kendimi ya şimdi inciraltında kulube gitti yer ayırtcak sabaha kadar eglencezzzzzzzz çok saolunn 🙂
Olmazzzzz ya ya ya şa şa şa beşiktaş beşiktaş çok yaşa kızında tezahüratı duyuyo mu 😀 :beşiktaş:ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben bjktaşı ortalıktan kaldıracam yasak edicem futbolu turkıyedeee![]()
Allaha emanet ol canımm seni çoook seviyorummm görüşmekkk üzere canımmm güle gülekızlar ben birazdan çıkıcam eniştemin işi varmış nette sizi çokkkkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmmmmmmmmm kendinize iyi bakın hamişler bebişlerede iyi bakınn çoık seviyorum sizi duada unutmayınn
güle güle tatlı hamiş Allaha emanet olun benim takım arkadaşım minik beşiktaşlıya iyi bakyok cnm ben cok su iciyorumm
neyse kızlar ben kactım optum hepiniziiiiiiiiii by bye

allah huzurunu bozmasın daim etsin canım arkadaşım iyi eylenceler allah yar ve yardımcın olsun heptatlı cadım dentnurse ben kocama süpriz yapayım derken o bana yapmışşşşşşşşşşşşş eve bi geldim o salonu öyle görünce gözlerim doldu zor tuttum kendimi ya şimdi inciraltında kulube gitti yer ayırtcak sabaha kadar eglencezzzzzzzz çok saolunn 🙂
ne sürprizi kızz dogum gunumu kutluyonuzzztatlı cadım dentnurse ben kocama süpriz yapayım derken o bana yapmışşşşşşşşşşşşş eve bi geldim o salonu öyle görünce gözlerim doldu zor tuttum kendimi ya şimdi inciraltında kulube gitti yer ayırtcak sabaha kadar eglencezzzzzzzz çok saolunn 🙂
ne sürprizi kızz dogum gunumu kutluyonuzzz
allah huzurunu bozmasın daim etsin canım arkadaşım iyi eylenceler allah yar ve yardımcın olsun hep
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->oooooooooooo cok sevindim cnmmm allah mutlulugunuzu bozmayın sizde birbirinizi üzmeyinnyok canım yeni gördüm yazını eşime dün soguk davrandım istemeden üzdüm onu gönlünü almak için süpriz bişeyler yapcaktım ama o benim üzüldüğümü farketmiş eve gitmiş temizlikçinin oldugu zmanı yakalayıp yemkler yaptrmış şık sofra hazırlamış kulube götürdü sonrada