yap tabı asıl senın hakkın naz yapmak valla ben elımden gelenı ardıma koymuyorumoffff hemde ne nazlıı ben bile böle değilim yaaa ama bi iyileşsin yapıcam nazımı![]()

yok canım ya eger yorumu dogruysa sıkıntım vardı gececek galıba ozaman ıyı olur.....hayır olsun canım...
bişeylere yorma boşver. kafayı yiyor insan🙂
gunaydın hosgeldın nasılsın pırenses?günaydın kızlar nasılsınız
normal galıba boyle ruyalar canım bu donemlerde......cadım bende görmüştüm rüyamda doğurduğumu ama benimki baya karışıktı çocuk benim değilmiş ama ben doğurmuşum başkaları almak istiyo vermiyorum felan topaç gibi bi erkek görmüştümçok komik yaaa
tamam ıslak ve seksy hatun gorusuruzzzzzkızlar benim çıkmam lazım.
sonra görüşürük🙂
öpüldünüz
sanırım normal gebelik rüyaları olsa gerek bunlara anlam yorulmazmış öle derler 🙂 hehe sabırsız sabırlı görüşürüz canım güle gülenormal galıba boyle ruyalar canım bu donemlerde......
sanırım canım benim neyse bende gidem bi ekmek alıp gelem kahvaltı hazırlıyım kocişime ballar reçeller yedireyimevet valla dogum anı gelene kadar gorucez galıbaaa.....🙂
hadı bakalım kolay gelsın sana.....sanırım canım benim neyse bende gidem bi ekmek alıp gelem kahvaltı hazırlıyım kocişime ballar reçeller yedireyim