Tatlılarım ben çıkıyorum benim çooooooooook acıkmış telefon etti yemeği hazırla diye..
Hepinizi çok çok öptüm kendinize iyi bakın tamam mııııııııııı 🙂
güle güle canım bende öptüm sende kendine çok iyi bakkkkkkk
Tatlılarım ben çıkıyorum benim çooooooooook acıkmış telefon etti yemeği hazırla diye..
evet canım zaten bir süre sonra insan akışina bırakiyo yani çok bekleyneler mesala ben
H. geldin canım, ay dert ettiğin şeye bak, hamiş kalsakta bizde kilolar alsak keşkeeee 🙂
heeee hem eşim hem bebiş hep çevremdekiler hangi birinin kulağini çekcen bacımm ömrün yetmez boşver sen bebim yanımda ol yeter![]()
kafaya nekadar takarsan olmuyo canım zten ben buna inandım artk zman hrşeyin başı
selam kızlar hastaneden geldim 1 kilo vermişim.gebeliğin toplamında 15 kilo almıştım.20 günde 1 kilo vermişim.yani toplamda aldığım kilo 14e düştü 🙂
ayşegül nerelerdesin kurabiyesiz kaldık ne zamandır
hoşgeldinn canımmm bover gülüm şekerine dikkat et kiloyu verirsin zaten

ay yok olmasın kurban falan.hep yanımızda dursun da sevelim onuayşegül kurban olsun sana meleğimm burdaymmm yakında yeniden yok olabilirm bilgisayar bozulma sinyalleri vermeye başladı yinee
evet canım zaten bir süre sonra insan akışina bırakiyo yani çok bekleyneler mesala ben
kafaya nekadar takarsan olmuyo canım zten ben buna inandım artk zman hrşeyin başı
evet canım olmıycaksa taksan olmuyo takmasanda ama olucaksa takmazsan oluyo inş seninde yakındfa güzel haberlerini alcaz bitanemmm
ya şekere dikkat ediyorum da ayşegül kurabiyesi yiyememek zor gelyor
gebelik şekeri çıktı bende günde 6 kere kanımı ölçüyorum iğne yapıyorum.özel diyet listesi verdiler ve haftada 2 kere dr gidiyorum.bebek için riskli şeker olayı.
ay yok olmasın kurban falan.hep yanımızda dursun da sevelim onu