antremanları iyi yap gerisini bırak gitsin 🙂
aynen canım öyle oluyor

antremanları iyi yap gerisini bırak gitsin 🙂

kızlar ben geldim ama hiç iyi değilim çok kötüyümm
ayyy nazlı erkekler varya cocouktan beterler.....bak hersey guzel olacak,bebısımız olcak ınsallah deseydın kıssssssssİyiyim canım ne olsun işte cumayı bekliyoruz, ameliyatımız var ya, sabah çatlttı beni, ya sonra çok acırsa falan deyip çocuk gibi mızıldanmaya başladı, öldüm gülmekten![]()
tamamdır🙂tesekkur ederım......hayırlısı ınsallah....nasıl istiyosan diyebilirsin canım benim için sorun değil 🙂 iyiyim işte canım adeti bklyorum
hayırdır sammy ne oldu?kızlar ben geldim ama hiç iyi değilim çok kötüyümm
ayyy nazlı erkekler varya cocouktan beterler.....bak hersey guzel olacak,bebısımız olcak ınsallah deseydın kıssssssss
tamamdır🙂tesekkur ederım......hayırlısı ınsallah....
tasarım ve çizim bölümünden mezunum canım ben reklam ajansından çalışıyorum
Ohhh ohhhhh tasarla çizzzzzz ne güzel dimi çok zevikli, bende bi ara inş.müh. arkadaşımın bürosunda ona yardım etmiştim, iç mimari dizaynları yapıyordum ona... ama amatörce tabikide çok zevk alıyordum, benim için iş gibi gemiyordu.. habi gibi daha çok 🙂
valla canım ınsallah ıyıdır benım uyuyan guzel🙂amin tatlı cadım senin bebiş nasıl
hg canım noldu neyin var ?
hayırdır sammy ne oldu?
valla canım ınsallah ıyıdır benım uyuyan guzel🙂
haber alamıyorum ondan sessız cunku...haftaya randevumuz var bakalım ne durumda ogrenecegım...bıkacgundur bır hareketlılık var gıbı ama tam cozemedım kızımın hareketlerımı bılemıyorum.....