slm kızlar nasılsınız doğumlar yaklaşmış heyecan doruktadır sizde hayırlı doğumlar olsun
çokk saol tatlım bnm
anladım canım çok merak ettım senı neysekı ıyısın ohooooo sen 40. haftandasın yaaaa Allah yardımcın olsun ne zamana kadar beklıceksınkı normal dogumu bır süre sonra sezeryan olur dogmazsa kızın hayırlısı olsun bende normal düşünüyorum canım işte beklıyoruz öylece
hepinize slm arkadaşlar
ayy birden aşağıda eskiyi görür gibi oldum yaz güneşi umutsuz reyhan selzehh ne günlerdi yaaa
bende iyiyim cocuklarla uğrasıyorum allah seni bi avazda kurtarsın tatlımıyıyız canım sen evet yaklastı çok heyecanlıyız
selam canımm evet ya eskı günlerı çok özledım ben
Evet canım haftamız doluyor artık nst de felan sancım hiç gözükmüyor canım yada sancı belirtilerinde yok 🙂 Dr. 6 ekim'e kadar bekleyelim diyor sancını bekleyelim diyor dr.a kalsan hemen sezeryana alcak ama ben istemiyorum oyuzden Dr. Gunünün geçerse hastaneye alcas seni suni sancı yapcas diyor 🙂 inşallah bı zaman zarfında olur diycem ama bizim kız keyfine düşkün gelmeye niyeti yok 🙂 ultrosanda eli basının altında bı eli ağzında bacaklar carptaz seklinde dürüyor 🙂 Dr bile diyor kızınızın gelmeye niyeti yok keyfini bozmayacak gibi diyor 🙂 senin ne zaman dogum
dualar senınle allah şifanızı ve bebeğinizi versinslm ben geldimmm, hamişlerin ve annelerin arasındayım...
Yarın eşimin amelilyatı var kızlar dua edin herşey yoluna girsin inşallah 🙂