slm fıstık anne adayları, nasılsınız bakalım 🙂
ıyıyız canım sen nasılsın bakalım esın nasıl
eee çalışıyosun tabıkıde zor olur agırlastında uyu canım dınlen sende kızın uyku yapıyo demek sana kızına neler aldın bakalım oda yapıyomusun park yatak mı alıcan anlat azcık
slmarkadaşlar bende ayın 23.de sezeryanla erkek bebeğim oldu. Rabbim dileyenherkese yaşatsın bu duyguyu<!-- google_ad_section_end --> <!-- / message -->
hoşgeldin canımmmmm iyiyiz sen nasılsın eşin nasıl oldu
ıyıyız canım sen nasılsın bakalım esın nasıl

evet canım yaaa işle birlikte daha zor oluyor.... aslında hareket anlamında iyi de gittikçe ağırlaşınca zor. erkek hocalar gerek olursa araba bahçede diyorlar bana 🙂
kızım geceleri uyutmadığı için oluyor. tatlım kızımın bir tek küveti ve filesi kaldı. hemen herşeyini aldık. park yatak aldık canım içine de güzel visko bir yatak. ayrı oda yapmıyorum, şu an gerek yok. onun dışında kıyafetlerini bu ay sonunda yıkayıp ütülerim, çantayı da hazırlarım.
İyiyim canlarım, eşimde iyi işte bugün işe gitti, kimseye belli etmeyeceğiz ya ameliyat olduğumuzu
Dikkatli ol diye diye sabah, aradımda kaç kere unutur ters bi hareket yapar alah korusun...
İyiyim canlarım, eşimde iyi işte bugün işe gitti, kimseye belli etmeyeceğiz ya ameliyat olduğumuzu
Dikkatli ol diye diye sabah, aradımda kaç kere unutur ters bi hareket yapar alah korusun...
evet canım yaaa işle birlikte daha zor oluyor.... aslında hareket anlamında iyi de gittikçe ağırlaşınca zor. erkek hocalar gerek olursa araba bahçede diyorlar bana 🙂
kızım geceleri uyutmadığı için oluyor. tatlım kızımın bir tek küveti ve filesi kaldı. hemen herşeyini aldık. park yatak aldık canım içine de güzel visko bir yatak. ayrı oda yapmıyorum, şu an gerek yok. onun dışında kıyafetlerini bu ay sonunda yıkayıp ütülerim, çantayı da hazırlarım.
aman canım dıkkat edın ınsallah hersey yolunda gıdecek tatlım rahat ol
daha erken zaten çalışmanda ıyı bır yandan aslında ama ıyıysen tabıkı hayırlısı bakalım
bende park yatak aldım canım oda yapmıyorum ogluma ama sımdı o park yatak yatak odamda duracak yaaa eeee bende bütün gün yatak odasında duramam baska odaya geçmem gerekecek o zaman park yatak tasınması lazım oldugum odaya bır oraya bır buraya nasıl tasıcaz onu dıye düşünüyorum bırde küçük besık mı alsak dıyoruz sen ne dıyosun canım evet canım ay sonu yıka herseyını ütüle yerlestır baya zor oluyo ben mahvolmustum yaparken çünkü çok esyası var hepsı yıkanıp ütülendı zor oluyo Allah yardımcın olsun çantanıda hazırlarsın