canım ana kucagı bende aldım ama tüm gün onda yatırmak saglıklı mı degılmı bılemıyorum kı kafam çok karısık bu konuda ne yapacagımı sasırdım
İçine güzelce battaniye falan yerleştirmiş baya iyi görünüyordu ama yinede bilemem tabikide..
canım ana kucagı bende aldım ama tüm gün onda yatırmak saglıklı mı degılmı bılemıyorum kı kafam çok karısık bu konuda ne yapacagımı sasırdım
ınsallah canım dıkkat et kendıne yanı aynen o sekılde tatlım hep bıze bagımlı bebekler ancak ılk zamanlar mesela annelerımızde kalacak yanımızda o zaman nasıl yapıcaz nerde yatırıcaz bu bebeklerı mesela benım annem gelecek kalacak gece yanımda yatak odamda yatırmak ıstemem annemı eee nasıl olacak çok kafam karısıyo bu konuda normal zamanda koltuk odasında dedıgın gıbı olabılır ancak gecelerı işte ılk zamanlar zor olacak ve esımle aynı odada olmaz esım uyuyamaz bende belkı tek yetısemıcem anne yardımı gerecek yanı kafam çok karısık sorma artı ev tıpı ana kucagı almayı düşünüyomusun pekı
ilk zamanlar benim de annem gelecek. ama ben de senin gibi annemi yatak odasında yatırmayı istemiyorum. eğer iyi olursam gece kendim idare edebilirim. eşim de mecburen yanımda yatacak🙂 ee babası değil miii katlansın. yok ben ana kucağı almıycam
canım alırken havucu çok al çünkü bır su bardagı havuç suyu çıkması için tek seferde 4-5 havuç gıdıyo bılgın olsun
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end -->
gözunuz aydın bızacım....amın ınsallah...slmarkadaşlar bende ayın 23.de sezeryanla erkek bebeğim oldu. Rabbim dileyenherkese yaşatsın bu duyguyu<!-- google_ad_section_end --> <!-- / message -->
hosbulduk canım nasılsın?ayyy az kalmıs sana hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah....senı gorunce heyecanlandım valla.....hosgeldınız kızlarrrrrr