mimozaciceği
Hamiş Melek
gözün aydın cnm allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinKİmseler yok, bebişim erkekmiş, silere de haber vereyim dedim , öpüldünüzzzz
gözün aydın cnm allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinKİmseler yok, bebişim erkekmiş, silere de haber vereyim dedim , öpüldünüzzzz
mimoza hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamişlik yarıyı geçmişsin artık bundan sonra günler daha çabuk geçer...şuan bana sanki günler hiç geçmiyormuş gibime geliyorgözün aydın cnm allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
ayy cnm benim senin adına cok sevindim inş bu ay sana ugurlu gelir yumurtaların seni üzmeden catlarlarda meleğin karnında olur inş bütün dualarımız seninle calışmaya devam ama kafaya takmak yok tmm cnm benimkızlar selam bu gün dr gittim hiç bir sorun yok dedi şimdi adetin 9 günü benim oldugum günden sayınca 16 mm yumurta var dedi dogal hiç ilacsız bu ayı cıkaralım izliyelim dedi adet olursan ozamna bakıp karar vericez ne yapmamız lazım şimdilik acele etme bakalım yumurta cok iyi dedi allah bebek istiyenlerin yardımcısı olsun şimdilik burum iyi 13 yumurtan catlamalı ona göre 1 gün arayla ilişki dedi dua edin kızlar inşallah yeni dr vesile olur bana öptüm a.e.o.

hb cnm nasılsının şükür iyi gidiyor kızımda beni üzmüyor teyzesi sen nasılsın nasıl gidiyor üzüyormu senin bebişmimoza hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamişlik yarıyı geçmişsin artık bundan sonra günler daha çabuk geçer...şuan bana sanki günler hiç geçmiyormuş gibime geliyor
baştan biraz üzdü ama olsun onlar sağlıklı olsunda gerisi önemli değil... daha yeni yeni birşeyler yemeye başladım bulantılarım azaldı yani kısacası gözlerimi yeniden açtım dünyaya 9 haftada 4 kg verdim şuan 10+3 inşallah bundan sonra rahat bir hamişlik dönemi geçiririmhb cnm nasılsının şükür iyi gidiyor kızımda beni üzmüyor teyzesi sen nasılsın nasıl gidiyor üzüyormu senin bebiş
oooooo bacım topiktende günaydın hheehheegünaydın kıslarrrrr
oooooo bacım topiktende günaydın hheehhee
bende bu kıs nereye kayboldu diyordum
günaydın bitanem bende sen kaybolunca düştün sandım bakşim bi kaldıriim şu kızı dedim azten gözünü yeni açmışgünaydınn cnm hg nasılsıngünaydın kıslarrrrr