amınnnnnnnnhamilelerin arasında hamile olmayı diledim.amin diyim bakim🙂
amınnnnnnnnhamilelerin arasında hamile olmayı diledim.amin diyim bakim🙂
Insallah yapabilirsin en kisa surede..ben hapi evlilik yildonumune gore ayarlayip birakmistim. o ayda Allahtan hediyeyi zamaninda verebildim🙂
amladım canım farklı ıslıyor oralarda galıba bu ısler.....ısım dusundunuz mu?11.haftada 9 tup kan alindi kontrol icin ama o kan veteterjan oldugum icin b12 kontrolu diye biliyorum seker icin bisi yapilmadi ayrica burda yapmiyolar seker taramasi falan.
Insallah yapabilirsin en kisa surede..ben hapi evlilik yildonumune gore ayarlayip birakmistim. o ayda Allahtan hediyeyi zamaninda verebildim🙂

Dah hamile kalmadan once bulmustum ismi zaten esimde itiraz etmedi. METE HAN olucak insallahamladım canım farklı ıslıyor oralarda galıba bu ısler.....ısım dusundunuz mu?
oh ne guzel adıyla seversınız ne guzel bız hala kararsızız.....Dah hamile kalmadan once bulmustum ismi zaten esimde itiraz etmedi. METE HAN olucak insallah
(kiz olsaydi eger ELIF ADA olucakti )
Bizim dogum subatta ayniyiz seninle canim sen kac kilo aldin simdiye kadar...ben 24 haftada 2 kilo almisim.oh ne guzel adıyla seversınız ne guzel bız hala kararsızız.....
Bunlar zaten gecersiz seyler canim onlarla ugrasma ama illaki icini rahat ettiriceksen.sanki romantik takiliyomusun gibi saril esine biraz uzan yatakta.. oda yeterbirazda o yüzden öyle günde 3 kere falan,belinin altına yastık koymak;ayakları havaya dikmek yapamıyorum.çocuk sonra napıyosun hayatım kafayımı yedin diycek🙂