Bende bebek icin aldigim kiyafetleri yikayip utulucem ama erkenmi daha diye dusunuyorum
Bende bebek icin aldigim kiyafetleri yikayip utulucem ama erkenmi daha diye dusunuyorum
oglum birz usutmus sesi bulanik cikiyo.. okuldan geldi sesimi bozmuslar benim diye soyleniyo..gulmekten oldum

Neler neler var..otur dinle krize girersin. sabah esim ise gidicek arkadan bagiriyo.. babaaa gitme benim kumbaramdan sana para veriyim bugun evde kal..kolsuz bi ceket aldim hemen tepki kolunu koparmislar bunun yazik ben giymem oluyo.Çocuklar nerden bu bulur lafları bilmem ama çok tatlılar yaaa![]()
1 subatta.. cabuk geciyo zaman. biraz yavaslasin istiyorum ama gidiyo gunler
Neler neler var..otur dinle krize girersin. sabah esim ise gidicek arkadan bagiriyo.. babaaa gitme benim kumbaramdan sana para veriyim bugun evde kal..kolsuz bi ceket aldim hemen tepki kolunu koparmislar bunun yazik ben giymem oluyo.
allah iyiliğini kıyamam ona ben ya Allah sabir versin canim🙂)kızlar ben ağır yazıyorum çünkü bağlantım iğrençleşti offfffffffffff gıck yaaaaaaaaaa..
kızlar ben ağır yazıyorum çünkü bağlantım iğrençleşti offfffffffffff gıck yaaaaaaaaaa..