dünde 45 dk yürüyüş.özellikle yemekten sonraki ilk 1 saat içinde
yürüyüş yapamazsan 10ar kere kol 10ar kere bacak hareketi dedi dr
dünde 45 dk yürüyüş.özellikle yemekten sonraki ilk 1 saat içinde
bol bol su.aklıma gelen şimdilik bunlar.ben hazır meyve suyu falan almıyorum.ketçapta hatta hazır herşeydse şeker var.yemeyince boyum kısalmadı.bebeğimden kıymetli değil hiçbir nimet.boğazıma dikkat ediyorum.inşaallah doğumdan sonra istediğimi yiyecem zaten.bu arada.ailede şeker hastası olanların şeker hastalığına yakalanma riski %30.gebelikte şeker hastası olanlarda da normal şeker hastalığı olma riski anne babasında olanlar gibi oluyor
🙂 hadi git yap.işine yarayacağından eminim.konuşuruz sonra bu konuda.sevinmene sevindim ama.ömtüm seni ve prensesmizi
lalezar canım eskileri okuyordumda inşallah bebek gelmiştir bu sefer.bence kendi doktorunu bekleme.git başka yere.çünkü eğer varsa bu şekilde tehlikedede olabilir.riske atma.
lalezarım gülüm çok sevindim senin adına inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilesindir ve bence öylesin hiç bekleme dr arkadaşların dediği gibi git hemen sabah başka dr tahlillerini yaptır gene ayyy çok mutlu oldum ya inş sımsıkı tutuncak melegin bu sefer sana haberlerini bekliyorum görüşürüz canım byyy 😀