amin canım.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınöylemi hayırlı olsun böyle duyduğum zaman çok seviniyorum Allahım bütün isteyenlere versin
amin canım.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınöylemi hayırlı olsun böyle duyduğum zaman çok seviniyorum Allahım bütün isteyenlere versin
canım gecmıs olsun dıyorum oncelıkle.....hayırlısı hakkınızda....bız yanındayız hep....
LALEZAR canim gecmis olsun, seninde dedigin gibi allahin taktidiri, hayirlisi böyleymi$. bu son olur insallah ve bundan sonraki meleklerin hep seninle kalir...
lalezar geçmiş olsun cnm hakkkında hayırlısı olur inş
]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->bilgemelekkkkkkkk gördün seni napıyosun 🙂
geçmişi okuyorum cnm,napıym bi uyuşukluk var üzerimde, azıcık yatsammı namaza kadar diye geçiriyordum aklımdan 🙂
Yat canım yaaaa, evdesin ne güzel değerlendir, dün bende kendimi pek iyi hissetmedim eve gittim erken izin alıp, yattım eşim gelene kadar...