az kaldı canım sabret bırazcık cok az kaldı.....zaten sen lısteye alıstım alısayım derken bebıs gelır🙂sorma öyle yaa... şeker neymiş bilmezdim. evet bebişim için uymaya çalışıcam. dolaba asmak mantıklı canım. mecburen ne yapalımmmm yoksa insülün gelecek
işte ınsulunden daha ıyı lısteye uymak🙂ınsallah gerek kalmaz...pekı dıyetısyene sordun mu canım arada neler yenebılırmıs ara ogun olarak lıstede neler var yanı?
oyyy oyyyy....duyanda cok kılolu zanneder senı.....ıncecık demıssın ya cok guldum🙂olsun canım yaa onlarda olmasaydı neolurdu? ıdare edecegız artık aslında bunun altında boyle olmasının yanı bız yatıyoruz bılıyor musun bebısler degıl!mesela 2 porsiyon meyve + 1 adet galeta
bu arada porsiyonu çoookk düşünme küçük 1 elma ve 1 mandalina.
ya da ince 2 dilim arasında incecik peynir
selam sammy....yapma bosverrrrrrrrrrrrr sonra yaparsın...ınan sepet utulenceklerle dolu bakıp bakıp cıkıyorum odadan🙂selam kızlarrrrr napersiniz benim ütü yapmam lazım amaaa hiçte niyetli değilim bilionuzmu
selam kızlarrrrr napersiniz benim ütü yapmam lazım amaaa hiçte niyetli değilim bilionuzmu
canım hamişlerim küstüm size soruma cevap bile vermediniz....
az kaldı canım sabret bırazcık cok az kaldı.....zaten sen lısteye alıstım alısayım derken bebıs gelır🙂
bırde kasıntı falan varmı karnında?yada gozle gordgun catlak falan olustu mu?son haftalarda oluyormus ınsallah olmaz hıc.....
ölemi dion kocam her gördüğün gülüp bu hala burda duruomu die alay edio benleee sırf ona inat ütülemek istiyorum ama afedersin yemio bi yerlerimselam sammy....yapma bosverrrrrrrrrrrrr sonra yaparsın...ınan sepet utulenceklerle dolu bakıp bakıp cıkıyorum odadan🙂
ev supur toz al wc temızle derken belım kopuyor ılerkı gunlere sakladım bende utuyu.....bosverrrr otur dınlen.....
oyyy oyyyy....duyanda cok kılolu zanneder senı.....ıncecık demıssın ya cok guldum🙂olsun canım yaa onlarda olmasaydı neolurdu? ıdare edecegız artık aslında bunun altında boyle olmasının yanı bız yatıyoruz bılıyor musun bebısler degıl!