canım senin oğluşun olcakmış...çok sevindim..rabbim oğlunla ve eşinle mutlu bi ömür nasip etsin....ee hamilelik nasıl gidiyor peki...hayırlı cumlar arkadaşlar mevlam dularımızı katında kabul buyursun
canım senin oğluşun olcakmış...çok sevindim..rabbim oğlunla ve eşinle mutlu bi ömür nasip etsin....ee hamilelik nasıl gidiyor peki...hayırlı cumlar arkadaşlar mevlam dularımızı katında kabul buyursun
çok saol cnm bnm ii çok şükür aslıcım uzun zamandır yoktun siz nasılsınız bebişinle kocaman oldunuz dualrını eksik etme cnm inş hepimizi hayırlısyla tamamına erdirsin Rabbimcanım senin oğluşun olcakmış...çok sevindim..rabbim oğlunla ve eşinle mutlu bi ömür nasip etsin....ee hamilelik nasıl gidiyor peki...
]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

gecmiş olsun cnmmSelam kizlar, korkularim gercek oldu sekerim yüksek cikti =( haftaya diyetisyene gitcem insuline ihtiyacim yok cok yüksek degil dedi ama tatli tuzlu beaz ekmek herbiseyi mazi oldu benim icin....carizma diyete baslar..
gecmiş olsun cnmm
ne zaman yapılıyor bu seker testi cok mu kılo aldınn
sanada hayirli cumalar cnm, ohhh ne güzel ben benimkini saymiyorum daha coooook var, sana simdiden hayilri dogumlar 🙂ayyyyyyyyyyy 12 gün kalmıs yazıyo dogumaaaaaaaaaaaaaa![]()