canim benim firsat buldukca gelirim... canim benim uyku tutmadimi senii... hala burdasin... sizzde türkiyede bide bir saat daha gectir 🙂
aynen canım sabahları geç kalkıyorum bide bakınıyorum vakit buldukça bursada misafirimz geldi o yüzden 😀
canim benim firsat buldukca gelirim... canim benim uyku tutmadimi senii... hala burdasin... sizzde türkiyede bide bir saat daha gectir 🙂
]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end -->
seviyomuekim annelerinden olur muyum? olmaz mıyım? olur muyum? olmaz mıyım?
![]()
seviyomuekim annelerinden olur muyum? olmaz mıyım? olur muyum? olmaz mıyım?
![]()
selma kızlar...
yaaa bu saat olmuş, kimsecikler gelmemiş.
nerelerdesiniz?
bu ay herkes çok tembel🙁
foruma doğru dürüst giren yok, ekim ayı listemiz 1 kişi de kaldı🙁
hadi kızlar canlanın biraz. ben kendimden ümitli değilim ama sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum.
hadi ama üzmeyin beni🙁
listenin kabarıklaştığını görmek istiyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmm
cokkkk tatlisin yaaa.... insallahhhhhhh olursun... (falda olmaz cikarsa sapinida say 🙂)
sabah günesim gelmis bile..... nasilsin bakalim.???
bence bu hafta listede patlama yasanacak....
günaydın kızlar bi haftadır kimse niye girmio herkes kendine başka bi yermi buldu yoksa bana bakın çarşamba günü burda olmayın ben sizi napıyorum heeeeeee 🙂)) çarşamba günü doktora gitcezzz yaaa
bu arada bugün direksiyon dersim başlıo trafiğe çıkıcam çok heyecanlıyım allahım becerebilcekmiyim acabaaa???
ahhh bebeğim sorma bu hafta çok ekşinlı geçicek neymiş bide cinsiyeti öğrendiğimiz gün eğlenceye gitcekmişiz kutlama baabında allahım yaaa eşime diomki görmemişim cocuğu olmuş çekmiş bi yerini kopartmış 🙂))oooo kimler gelmiş🙂
hşgeldin canım.
eee direksiyon, doktor derken ekşın dolu bir hafta seni bekliyor yani🙂
hadi Allah kolaylık versin🙂