dentnurse sende bu gün neler vardı canım?birde bişi diycem hani son ilişki bu geceydi ya yapmasam mı diye düşünüyorum:hıms:gedim kurabiyem
ay gülüm ya bilmiyom ki ahh kafaya takmayalım diyorum yok olmuyo biraz rahat olalım diyorum bişiler çıkıyor ama nolacak bilmiyorum sanırım ben melankolik takılmaya başladım bilesılam ne olcak bizim sonumuz böyle yaaa allah yardım etsin inşallah

burdayım canım yazılarım gelmedi mi?sılam nerdesin canım
üzülme canım benim vardır bir hayır herişte allah yardım edicek bizede eminim adet olursan dr gidiceksin dimi yine sen sperm testi verdin mi gülüm hiç istedimi dr sizdenay gülüm ya bilmiyom ki ahh kafaya takmayalım diyorum yok olmuyo biraz rahat olalım diyorum bişiler çıkıyor ama nolacak bilmiyorum sanırım ben melankolik takılmaya başladım bile![]()
canım korkma öle kitlelerden felan her kadında adet öncesi pütür pütür ele gelen şeyler olur dentnurse ben senin dün dediğin yöntemi denedim biliyomusuncanım bende bu gün hiç birşey yoktu cünkü cok gergindim gösümde ki o kıtleler elime geldi yaa yine kötü bişeymı ameliyat derlermi diye korkudan olsada hissetmedim zaten son gece degerlendirmesinide bu piskolojiyle yapamam ben